Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie :)

Czy może mi ktoś podpowiedzieć - jest możliwość zmiany języka w CHECK CONTROL? Ja właczę kluczyk w poz. 1 i trzymam prawy przycisk na tablicy zegarów wyskakuje mi "test 01, test 02 i tak do 21.." Ten sposób nie dział w e53? Kiepsko mi się "gada" z moją bunią po niemiecku :( pomoże ktoś? Jak ustawić angielski?

Opublikowano

Może coś ten link podpowie ci, http://www.xoutpost.com/bmw-sav-forums/x5-e53-forum/74112-change-instrument-cluster-mid-obc-language-english-how-help.html

Ogólnie ciekawa sprawa z tą zmianą, jak nie ma navi 16:9 :) Kiedyś w e39 (bez navi) udało mi się zmienić język, ale już nie pamiętam jak to szło.

Niemiecki też jest fajny :)

Opublikowano
Z tego co pamiętam to check-u też można niezależnie zmienić język, tylko nie pamiętam w którym punkcie. Bodajże 11 punkt.
Opublikowano
Zmiana jezyka jest na monitorze. Jesli masz nawi 16:9 to w ustawieniach jest zmiana jezyka.

..hmmm no tak, ale jezyka navi - Check Control dalej szwargoli :(

Opublikowano
Zmiana jezyka jest na monitorze. Jesli masz nawi 16:9 to w ustawieniach jest zmiana jezyka.

..hmmm no tak, ale jezyka navi - Check Control dalej szwargoli :(

To dziwne. Bo ja jak zmieniam jezyk w Navi to Check tez sie zmienia.

• 3 lata później...