Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy ktos mial do czynienia z cewkami do m50 firmy HART?? nowe kosztują 70zł/szt, 110zl/szt NGK lub BREMI, wiec przy komplecie 240zl roznicy.

jezeli ktos posiadal cewki HART niech napisze czy warto, czy dobrze sie sprawuja??

czy ktos by mogl zmierzyc u siebie rezystancje na cewkach miedzy pinami 1 a 3 i podac mi ja??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hart gówno wart.Kupiłem amory na tył do swojej e34 właśnie z harta i po 2 miesięcach rozbiły się te dolne gumy co są wprasowane w amor.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
No ale nigdy nie ma pewności, że będą dobre. NGK są po 133zł/szt, Beru 148zł/szt, Bremi 174zł. Przy 6 cylindrach wychodzi dosyć dużo bo 800-1050zł.
Opublikowano

nigdy przenigdy nie kupuj tego!!!

naprawde warto dodac pare groszy i kupic cos normalnego, ewentualnie jezeli jest mozliwosc polecam zalozyc oryginalna czesc uzywana.

sowjego czasu mialem cl420 i zaraz po zakupie serwis, wymiana oleju i w puszcze filtra zdziwienie, filtr sie rozwarstwil i odpadla ta czesc co oplata go w kolo, wyjalem wszystko i przetarlem filtr i napis HART :mad2: :mad2: :mad2:

naprawde jezeli chodzi o oszczednosc to tylko pozorna, wymiana tych czesci to co pare a nie pare tysiecy km

moge powiedziec ze nie mialem i nie bede mial w swoim aucie zadnych badziewi z firmy hart, jc i innych

mozna zakupic kagera, ad lub inne firmowe(sieciowe) gdyz czesto zdaza sie tak ze np. kager tylko pakuje towar (pudelko) a w srodku mamy czesc pochodzaca od producenta stosowana na pierwszy montaz

e38 m62