Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym zrobic tuning optyczny mojej bmce no i czipa mam E46 320d 150km po lifcie w automacie ,szukam w googlach jakiegos warsztatu ale niektóre warsztaty albo nie mają zadnej opini a jak mają to niezadawalające ,Chciałbym przerobic maske ( brewki ) zamontowac klocki i tarcze sport.. załozyc zdezaki od m pakietu , podwójny wydech itp.. jestem z Chojnic zna ktos jakis dobry warsztat ????
Opublikowano
Tarcze i klocki wraz z ospojlerowaniem możesz zrobić sam, wcale nie jest to aż tak trudne. Jak dla mnie brewki na maskę to lipa ale to juz są gusta, z tym uderz do dobrego lakiernika. Tlumik kup na alledrogo RM3 i zawitaj do warsztatu.
Opublikowano

Zderzaki mPakiet skompletuj sam, dostarcz wszystko blacharzowi, plastiki, spinki, tunele itd jeśli sam nie chcesz robić - wszytsko masz w realoem.pl

Rozrysuj na zdjęciu przodu blacharzowi jak chcesz mieć brewki zrobione, weź pod uwagę cofnięcie reflektorów na mocowaniach itd itd - chociaż moim zdaniem to ... ehh

Tarcze i klocki ... sport powiadasz, ale z nazwy czy rzeczywiście lepsze ... to zrobi każdy mechanik, jak również sam nie chcesz się babrać, dokup przewody w oplocie i wymień płyn na bardziej "sportowy" odpowiednik.

Opublikowano

Ja też nie wiem co tam jest, wszystko jest napisane w realoem.pl, jak już pisałem. Pełno tematów o tym na forum.

Przejrzyj zanim spytasz.

Opublikowano

Tylko ta bunia na zdjęciach to nie tylko tzw "brewki". Co do zderzaków od m pakietu to tematów o zmianie było naprawde sporo. :search:

Jak dla mnie to ori zostaw, kierunek pomarańcz imię ze 35 mm na dół z zawieszeniem . Czip kompa i juz bedziesz zadowolony . Na zderzaki i resztę wydasz kupę sałaty . Mija sie z celem , ale o gustach sie nie dyskutuje. Pozdro

Opublikowano

Jak chcesz się bawić w tuning to wrzuć oryginalny mpak, możesz pokombinować z felgami albo lekką glebą ;) Brewki bądź bad looki były modne w latach '90 :mrgreen:

http://polskajazda.pl/db/images_thumb_266124_526_396_adaptive.jpg :mrgreen: :duh:

Opublikowano
te brewki to macie racje daruje sobie ale zdezak musze miec 800zł kosztuje a stan techniczny jest idealny na tą chwile co do zglebowania to nie wiem mam złe warunki z dojazdem do domu wiem przeswit jest duzy tez mi sie to nie podoba dzieki za rady :) a do alusów dam do zrobienia z preta kwasówki stozki zamiast kapsli cowy na to ?
Opublikowano

Naprawdę nie masz na co poświęcić tych kilku godzin wolnego czasu? Nic w aucie nie masz do zrobienia? Wosk połóż dobry przed zimą, a nie brewki, badluki i inne gówna. I co, Mpasztet zalożysz kompletny? Czy jak reszta wieśtunerów tylko przedni, żeby szpan robić u tych co się nie znają?

Daj sobie spokój, a za kasę za zderzak zafunduj autku detailingowe mycie i konkretny wosk na zimę.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
:D M pasztet wiesz po czesci masz racje wiekszosc nie widzi różnicy M pakiet a zwykły nie wiem co ci odpisac ale myslałem ze na forum BMW nie spotkam takich obojetnych ludzi ja widze kazdy szczegół i nie robie tego dla innych tylko dla siebie , najgorzej sie tylko takie auto sprzedaje ale co tam bede duzo gadał