Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem opiszę w takim razie krótko:

Najbardziej liczę, że przeczyta sam zainteresowany.

Kierowca zielonej beemki o nr rej L4 SIDOR na ul. Aleksandrowskiej w Łodzi zepchnął mnie na przeciwny pas ruchu, tuż przed wiaduktem i prawie pod koła ciężarówki jadącej z przeciwka.

Historyjka krótka, w ostatniej chwili wylądowałem na z powrotem na swoim pasie, a szanowny kierowca robił wszystko, żeby nie spotkać się ze mną na światłach, więc pozdrówcie go ode mnie, jeśli znacie.

Opublikowano
Aż przeczytam jeszcze raz, bo zdawało mi się, że pisałem: "BMW, które może znacie". Jeśli u Ciebie wyświetla się "BMW gościa, którego musicie znać, bo znacie wszystkich kierowców beemek w Polsce" - spróbuj odświeżyć stronę i przeczytać jeszcze raz :).
Opublikowano
Bardzo chętnie, ale są lubelskie, a jestem z Łodzi. Próbowałem pozdrowić od razu, ale robił wszystko, żeby mi się to nie udało, a droga publiczna to nie film ju es ej:)
Opublikowano

Że zakosili mi kamerkę było dośc łatwo ustalić, ale że ciemnozielone e39 525...szacun :twisted:, ok..fakt, 525, szkoda, że tak mało info z UFG podają :D

Tak, dokładnie takie, a kamerki mi bardzo szkoda, bo jak się okazuje akurat jak jest potrzebna to jej nie ma, rozglądam się juz za nową, u nas jest tak potrzebna jak u ruskich..:)

Opublikowano

Duzo czasu miales na zapamietanie tablicy. Moze nie dzialo sie to tak szybko jak opisujesz? :roll:

Że zakosili mi kamerkę było dośc łatwo ustalić, ale że ciemnozielone e39 525...szacun :twisted:, ok..fakt, 525, szkoda, że tak mało info z UFG podają :D

Tak, dokładnie takie, a kamerki mi bardzo szkoda, bo jak się okazuje akurat jak jest potrzebna to jej nie ma, rozglądam się juz za nową, u nas jest tak potrzebna jak u ruskich..:)

No i co bys zrobil z tym nagraniem? Akurat u nas tak jest ze przez internet wszyscy cwaniaki, a w rzeczywistosci uciekaja pod miotle.

Opublikowano

Nie umniejszając bystrości Twojego umysłu, bo Cię nie znam, ale.....ile czasu potrzeba na przeczytanie "L4 SIDOR"? Bo żeby to już po wszystkim zapamiętać wystarczy umysł 4 latka, to już chyba oczywiste :)

Co do rzeczywistości, czytaj z uwagą, kolega z BMW robił wszystko, żeby się ze mną później nie spotkać, a to, że nie traktuję drogi publicznej jak Need For Speeda nie uważam, aby było chowaniem się pod miotłę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nawiasem mówiąc nigdy bym nie przypuszczał, że w Lublinie znajdzie się aż co najmniej czterech mądrych inaczej, którzy wywalą 1000 zł na napis SIDOR. :mrgreen: