Skocz do zawartości

Wklad lusterka e91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiejszej nocy zostal mi skradziony wklad lusterka, mam pytanie dla tych ktorzy przerabiali temat. Wklad grzewczy jest przy lusterku (szkielku) i zostal skradziony razem z nim? Jakies dodatkowe koszty poza szkielkiem? Ponizej zdjecie...

http://img.tapatalk.com/d/13/11/13/amyve8un.jpg

Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja u siebie wymieniałem, bo mi się rozwarstwiły szkła. Wystarczy dokupić same wkłady, mają one zaczepy i matę grzewczą.

P.S.: Jak byś mieszkał bliżej to bym Ci oddal moje stare, do jazdy się nadają, ale nie chce mi się ich wysyłać pocztą.

Opublikowano
  • Autor

A powiedz mi jak moge rozroznc lusterka fotochrom od zwyklych? Wiem jaka role pelni lusterko fotochromatyczne, nie wiem tylko (nie zwrocilem do tej pory uwagi) jakie ja posiadam.

Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Szkła nie są białe tylko, na pierwszy rzut oka wyglądają jak by były już lekko przyciemnione.
Opublikowano

Witam mam do Was pytanie, czy wszystkie e90 miały w standardzie grzane lusterka zewnętrzne ?

czy jeżeli lusterko by nie grzało to będzie jakiś błąd w którymś z modułów ?

swoje lusterka mam niebieskie, i zarówno w jednym jak i drugim na dole lusterka po dlugości mam taką jak by smuge koloru brązowego wie ktoś co to jest?

coś się tam rozlało?

z góry dzieki za odp.

Opublikowano
  • Autor
Żona kolegi w golfie udeżyła w lusterko środkowe torebką (miał fotochromatyczne) wtedy wylała mu się jakaś ciecz (czy co to jest) barwiąca lusterko do połowy na brązowo. Może u Ciebie jest to samo i "fotochrom" sie wysypał...
Opublikowano

Lusterka fotochromatyczne w BMW nie są barwione na niebiesko. W dzień wyglądają jak najzwyklejsze lusterko. Więc to nie jest fotochrom.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam mam do Was pytanie, czy wszystkie e90 miały w standardzie grzane lusterka zewnętrzne ?

czy jeżeli lusterko by nie grzało to będzie jakiś błąd w którymś z modułów ?

swoje lusterka mam niebieskie, i zarówno w jednym jak i drugim na dole lusterka po dlugości mam taką jak by smuge koloru brązowego wie ktoś co to jest?

coś się tam rozlało?

z góry dzieki za odp.

To brazowe to po prostu uszkodzona warstwa odblaskowa. Szklo masz juz do wymiany. Woda zrobila swoje i powoli bedzie braz sie powiekszac

Opublikowano
Ztego co czytałem pre lci nie miało w standardzie granych lusterek. Jeżeli nie masz halogenow i masz klamki plastikowe to nie są grzane.
Opublikowano
Ztego co czytałem pre lci nie miało w standardzie granych lusterek. Jeżeli nie masz halogenow i masz klamki plastikowe to nie są grzane.

granych nie, ale grzane to na pewno były w standardzie.

Opublikowano
mam halogeny, ale nie mam lakierowanych klamek ;p