Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiejszej nocy zostal mi skradziony wklad lusterka, mam pytanie dla tych ktorzy przerabiali temat. Wklad grzewczy jest przy lusterku (szkielku) i zostal skradziony razem z nim? Jakies dodatkowe koszty poza szkielkiem? Ponizej zdjecie...

http://img.tapatalk.com/d/13/11/13/amyve8un.jpg

Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja u siebie wymieniałem, bo mi się rozwarstwiły szkła. Wystarczy dokupić same wkłady, mają one zaczepy i matę grzewczą.

P.S.: Jak byś mieszkał bliżej to bym Ci oddal moje stare, do jazdy się nadają, ale nie chce mi się ich wysyłać pocztą.

Opublikowano

A powiedz mi jak moge rozroznc lusterka fotochrom od zwyklych? Wiem jaka role pelni lusterko fotochromatyczne, nie wiem tylko (nie zwrocilem do tej pory uwagi) jakie ja posiadam.

Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam mam do Was pytanie, czy wszystkie e90 miały w standardzie grzane lusterka zewnętrzne ?

czy jeżeli lusterko by nie grzało to będzie jakiś błąd w którymś z modułów ?

swoje lusterka mam niebieskie, i zarówno w jednym jak i drugim na dole lusterka po dlugości mam taką jak by smuge koloru brązowego wie ktoś co to jest?

coś się tam rozlało?

z góry dzieki za odp.

Opublikowano
Żona kolegi w golfie udeżyła w lusterko środkowe torebką (miał fotochromatyczne) wtedy wylała mu się jakaś ciecz (czy co to jest) barwiąca lusterko do połowy na brązowo. Może u Ciebie jest to samo i "fotochrom" sie wysypał...
Opublikowano
Witam mam do Was pytanie, czy wszystkie e90 miały w standardzie grzane lusterka zewnętrzne ?

czy jeżeli lusterko by nie grzało to będzie jakiś błąd w którymś z modułów ?

swoje lusterka mam niebieskie, i zarówno w jednym jak i drugim na dole lusterka po dlugości mam taką jak by smuge koloru brązowego wie ktoś co to jest?

coś się tam rozlało?

z góry dzieki za odp.

To brazowe to po prostu uszkodzona warstwa odblaskowa. Szklo masz juz do wymiany. Woda zrobila swoje i powoli bedzie braz sie powiekszac

Opublikowano
Ztego co czytałem pre lci nie miało w standardzie granych lusterek. Jeżeli nie masz halogenow i masz klamki plastikowe to nie są grzane.
Opublikowano
Ztego co czytałem pre lci nie miało w standardzie granych lusterek. Jeżeli nie masz halogenow i masz klamki plastikowe to nie są grzane.

granych nie, ale grzane to na pewno były w standardzie.