Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to podpowiem ci widzac po zdjeciach ze byla na pewno walniety przod poznajac po starszym atrapie do 95 a tu rocznik 96 powinno miec nowsza atrape..co jeszcze lampy soczewkowe.. alufelgi chyba nie wygladaja na 17??

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Grill to jedno. Kolejną rzeczą jest kierownica, która zniknęła w 1994r. przy okazji face-liftingu. Ta stara ma charakterystyczne uwypuklone koło, po znakiem firmowym. Czyli taka sama jak jest na fotce - może wystrzelił airbag. Ciekawe czy zapala się lampka inspekcji poduchy podczas uruchamiania silnika.Ciekawy jest też przedni zderzak m-power, który niekoniecznie był orginalnie montowany. Niektóre miały taki bajerek, ale ta wersja nie jest jakoś maksymalnie wypasiona - nawet nie ma podstawowego komputera pokładoowego. Tylko zegar analogowy na środkowej konsoli.
Opublikowano

Kierownica i nerki rzeczywiscie wygladaja na nie z tej bajki, ale rownie dobrze samochod mogl stac rok w salonie, a jako date produkcji sprzedajacy podaje date pierwszej rejestracji.

Najprosciej zapytac go o VIN i po tym sprawdzic, co i jak.

Jezeli ktos mowi, ze samochod jest bezwypadkowy, to przeciez mozna to przy ogledzinach dosc latwo zweryfikowac.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

i jeszcze jedno odnośnie tego autka...

czy przy klimie nie powinien on mieć drugiego pokrętła na środkowej kratce... tego od temp?

chyba że to nie było standartem :think:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
Grill starszego typu w 1996r chyba do maja czy czerwca jeszcze montowali było już na ten temat wystarczy sprawdzić w etk.[/code]
Opublikowano
Grill to jedno. Kolejną rzeczą jest kierownica, która zniknęła w 1994r. przy okazji face-liftingu. Ta stara ma charakterystyczne uwypuklone koło, po znakiem firmowym. Czyli taka sama jak jest na fotce - może wystrzelił airbag. Ciekawe czy zapala się lampka inspekcji poduchy podczas uruchamiania silnika.Ciekawy jest też przedni zderzak m-power, który niekoniecznie był orginalnie montowany. Niektóre miały taki bajerek, ale ta wersja nie jest jakoś maksymalnie wypasiona - nawet nie ma podstawowego komputera pokładoowego. Tylko zegar analogowy na środkowej konsoli.

przecież zderzak ///M niekoniecznie był montowany w najbardziej wypasionych wersjach,

ja też mam zegar analogowy,w/g mnie zależy to od pojemności silnika.

Opublikowano
Nowy gril był pod koniec 96 roku . Komputer lub też jego brak zależały tylko od wersji czasami poprostu go nie było i w to miejsce był zegarek analogowy , podobnie z podłokietnikiem nie we wszystkich Coupe były montowane niektóre ///M-ki tez ich nie miały albo miały mały komputer i to wcale nie oznacza dzwona . 96 powinno miec 2 poduszki , inna kierownice, mi to wygląda na 94' moze pierwsza rejestracja 96 bo czasem tak bywa w ogłoszeniach.