Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam Bmw f30 ale niestety byla bez nawigacji. Doszly mnie sluchy ze mozna ja zainstalowac, czy jest ktos w stanie na ten temat sie wypowiedziec ? Czy to prawda czy info wyssNe z palca ?
Opublikowano (edytowane)
jakbys byl zainteresowany to daj znac, czlowiek sie pomylic nie moze :p wazne ze elegancko smiga i:p Edytowane przez jaszdza
  • Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)
Witam, posiadam Bmw f30 ale niestety byla bez nawigacji. Doszly mnie sluchy ze mozna ja zainstalowac, czy jest ktos w stanie na ten temat sie wypowiedziec ? Czy to prawda czy info wyssNe z palca ?

Można doposażyć w nawigację Professional (609) lub Business (606), w sposób taki jak z fabryki, stosując aktywację przez zestaw kodów FSC.

Do wymiany oczywiście jednostka sterująca oraz ew. ekran...(w zależności co jest w chwili obecnej w aucie)...

Edytowane przez prmax
Opublikowano

Jak będziesz wystawiał to nie pisz Bi turbo... bo jeżeli to seria to to to jest panie Twin power turbo.... :mrgreen: z jedna turbina

A Wy moglibyście wytłumaczyć a nie śmiać sie z kolegi handlowaca :mrgreen:

Opublikowano
brzmi nieźle ale to najzwyklejsze twin scroll, na 99% od BorgWarnera, zapewne wersja K04, jest obecne w każdym nowszym aluminiowym doładowanym 4 cylindrowym silniku z wtryskiem bezpośrednim benzyny i systemem vvt. sory za OT.