Skocz do zawartości

Road Map Europe Premium CIC 2014-1 - trefna wersja?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyć to wrzucić po polskiemu ? :wink: nie chciałbym sobie coś po.....ić ;)

Pzdr

To jest copy+paste z pliku z instrukcja...

W skrocie - rozpakowujesz katalog NAVD_000004CE_255_002_061, jego zawartosc (bez niego samego) wrzucasz na czysty pendrive 32 gb, pendrive do schowka, idrive wybierz aktualizuj, czekasz, koniec. Nie ma filozofii.

Głowix
  • Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 90,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zgodnie z poniższym zestawieniem Chorwacja jest na obu mapach.

Mapy podzielono następująco:

Country coverage of the Europe Premium 2015-2 road map

Europe (West)

Complete coverage:

Andorra, Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Gibraltar, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland and the Vatican City.

Main road network only:

Albania, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldavia, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, Turkey and Ukraine.

Europe (East)

Complete coverage:

Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Germany, Hungary, Estonia, Finland, Greece, Italy, Liechtenstein, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland and the Vatican City.

Main roads network only:

Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Macedonia, Moldavia, Monaco, Montenegro, Portugal and Spain.

Sent from my Lumia 1520 using Tapatalk

No a popatrz na to zdjęcie na 22 str, Chorwacji niema na wersji west, bądź tu mądry i pisz wiersze :8)

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

Opublikowano
Sprawdzałem, jest.

Potwierdzam :cool2:

arti200. Pozdrawiam!
Opublikowano
to fajnie, właśnie wypakowuję :8)

Szymon

Opublikowano

qrde, mam problem.

wrzuciłem na pena (rozpakowane wszystkie 4 zipy razem) cały folder, wyciąłem z niego 3 foldery i po usunięciu wszystkiego co było na penie wkleiłem je (te 3 foldery) z powrotem na pena.

Niestety włożenie pena do portu nic n ie daje, cic go nie widzi - brak opcji aktualizacji :?

Muszę jeszcze wypakować weszystko z folderów ?

help :modlitwa:

Szymon

Opublikowano
czyli rozumiem, że muszę po kolei lecieć po jednym pliku. Ktoś wcześniej pisał, że da się wszystkie 3 naraz na jednym penie

Szymon

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tu masz napisane jak to zrobić:

W przypadku aktualizacji z USB najlepiej jest wrzucić trzy katalogi USBx osobno ale na jeden USB. Potem katalog pkgdb i plik config.nfm z USB1 przenosisz (nie kopiujesz) do ROOTa i wrzucasz Takiego Pena do portu USB w schowku. Jak Navi poprosi o drugi USB to wyciągasz pena z USB, podpinasz pod kompa i katalog pkgdb przenosisz z ROOTa do katalogu USB1, następnie z katalogu USB2 przenosisz katalog pkgdb do ROOTa i tak skonfigurowanego pena wkładasz do portu USB w schowku. I znowu jak Navi poprosi Cię o USB3 robisz w ten sam sposób kolejny krok jak w przypadku poprzedniego. Mam nadzieje ze zrozumiałeś ;)
Opublikowano
Ktoś wcześniej pisał, że da się wszystkie 3 naraz na jednym penie

Pobierz tutaj z linków kolegi Kruka: viewtopic.php?f=91&t=273732

Rozpakuj i zawartość wypakowanego folderu czyli folder pkgdb i plik config zgraj na pendriva i pójdzie cała aktualizacja bez kombinacji z USB1,USB2 itd.

arti200. Pozdrawiam!
Opublikowano
Z jednego usb 32 gb całą mapę załadujesz w 45 minut bez przekladania penow

NAWIGACJE BMW CIC, NBT, CHAMP2, CIC-MID

E87 E81 E82 E88 E90 E91 E92 E93 E60 E61 E63 E64 X1 E84 X3 F25 X5 E70 X6 E71 F15 X5

F01 F02 F10 F11 F07 5GT F06 GC F12 F13 F20 F21 F30 F31 F32 F34 3GT F35 Z4 E89

Kody FSC - CIC, NBT

Zapraszamy - [email protected]

Opublikowano
posłuchajcie, mam już ściągnięte z pierwszej opcji, tzn 3 foldery - usb1 usb2 usb3. Żeby zaktualizować cic naraz to mógłbym je wszystkie wypakować na jednego pendriva ?

Szymon

Opublikowano
Jak masz 3 foldery USB to raczej nie załadujesz ich naraz. Będziesz musiał rozpakować je po kolei albo zgrać każdy na oddzielny pen
Opublikowano
mapka 2015 wgrana, działa :norty:

Szymon

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

aktualizacja zrobiona :D -niestety na raty (4 dni po 30 minut) brak błędów

wyczekana przez wszystkich ta mapa - jest radość na forum :D :D :D

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.