Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chej! Zmienilem w mojej hondzie silnik na 2.5 od BMW. Na swiatlach stal obok jakis łysy dres w E36 pewnie 1.6 w gazie, bo jak przegazowal to cos strzelilo i mu zgasla. Zepchneli ją gdzieś na bok, ale patrze, pogrzebał coś pod maską i za chwile jedzie dalej. Na następnych światłach nie miał ze mną szans. Dres chyba myślał że BMW jest lepsze od hondy, a z pod świateł nawet clio 1.2 go wyprzedził. Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie widzisz, ze to jakas prowokacja debila.

Byłem przygotowany na takie stwierdzenia, ale bardziej chodziło mi o pokazanie tego jak zachowują się niektórzy kierowcy BMW i w jakim stanie są ich samochody.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No właśnie to dowód na to, jak się zachowują kierowcy hondy, golfów itp. Jak wrzucamy do jednego wora, to wrzucamy wszystkich. Co nie ? Pomijając fakt, że człowieczku masz niby silnik od BMW :D w seryjnej hondzie wąchałbyś smrody ^^
Opublikowano

aaa super juz dawno nie bylo debaty ze kierowcy BMW to kibole... i mala szumowina (szczegolnie ci w nowkach piatkach za 300K sztuka).

We francji ta latka przylgnela do audi przez Gofastow, w angli to chyba mercedesami jezdzi mafia itp...

useless do zamkniecia, to kierowca czyni kierowca a nie samochod w ktorym jezdzi

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
a tak poza tym to BMW jest lepsze od hondy... :norty: (pull)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie