Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chyba znalazłem warsztat godny polecenia. Piszę chyba bo na razie byłem i tylko rozmawiałem o swoim aucie. Cena naprawy dość konkretna ale czego się nie robi dla swoich niuniek :)

Warsztat ma autoryzację napraw powypadkowych od między innymi KPI Retail Sp. z o.o.

Mowa o http://www.janicar.pl zna ktoś ?

Strona www bardzo skromna ale warsztat robi bardzo dobre wrażenie. Używają materiałów firmy Glasurit. Polecała mi jego firma,, gdzie robiłem polerkę i kosmetykę jako jeden z dwóch najlepszych wg ich zdania w Warszawie. Drugi punkt to Honda Wyszomiski na Parowcowej. Ktoś zna i ma swoje zdanie o tych warsztatach ?

Janikar znam lepiej, a Hondę tylko z opowiadań ...

W Janikarze naprawialismy parę samochodów firmowych - prawie zawsze wszystko OK. Raz tylko - przy naprawie A3 - nie przyłożyli się, ale ten blacharz już u nich nie pracuje. Z innej A4 schodził lakier ze spoilera zderzaka -to poprawili bez problemu. Robią konkretne fury z Połczyńskiej (porche, audi, vw, bentley) i mają ich autoryzację.

Co do Hondy na Parowcowej - ze 12 lat temu kolega naprawiał blacharsko Concerto - schrzanili roborę po całości.

• Członkowie klubu
Opublikowano

No tak ale tam w Hondzie na pewni już nie pracują ci sami ludzie co 12 lat temu.

Polecałeś mi Bawarie na Czerniakowskiej a czy stawiając obok siebie Janicar, którego również znasz i Bawarię co polecasz ?

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
No tak ale tam w Hondzie na pewni już nie pracują ci sami ludzie co 12 lat temu.

Polecałeś mi Bawarie na Czerniakowskiej a czy stawiając obok siebie Janicar, którego również znasz i Bawarię co polecasz ?

W Janikarze moi szefowie naprawiali i S-klasę, i CL. Nie narzekali - a są wybredni.

Bawaria to ASO .

Osobiście wybrałbym Bawarię.

Pzdr

• 3 lata później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Odświeżam temat. Ktory Warszawski serwis BMW mozecie polecic do wykonania naprawy lakierniczej?

Dobry warsztat od napraw powypadkowych, lakierniczych, blacharskich w Warszawie mogę Ci polecić jakby co: http://www.likwidacja-szkod.waw.pl/

Zartujesz prawda? :D

Poza marketingiem nie robią nic dobrze! Parę lat temu nadziałem się na ich wszechobecny marketing i zaufałem internetom. Naprawa samochodu to był jeden wielki koszmar! Wtedy nazywali się jeszcze sztukalakierowania

Jeśli miałbym polecać to tylko Super Plus. 2 lata temu naprawiałem swoją F10 po grubej bombie. Szybko, sprawnie i na czas. Jakość ekstra. Niedawno robiłem u nich pierdołe z OC. Dostałem odszkodowanie 2000 a zapłaciłem za naprawę 7 stówek. Jedyny minus to że przenieśli się na Białołękę

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam,

odswiezam temat. Mam do naprawy F07 po dosc mocnym dzwonie, caly pas przedni do wymiany, poduchy cale. Czy ma ktos jakis dobry warsztat w WAW do polecenia?

Pozdrawiam,

• 1 rok później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja mogę polecić ASO Rawski w Markach pod Warszawą. Zarabiają na serwisie. Mają swoją lakiernię i naprawdę ogarniętych lakierników. Stan z 13/10/2023.

Edytowane przez Crysis