Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

montuję klimatyzację w e39, wymieniłem nagrzewnicę, zamontowałem sprężarkę klimatyzacji i zabieram się za podłączenie elektryki. Sprawia to sporo problemów bo nie mogę znaleźć żadnych schematów jak to poczynić. Potrzebuję wsparcia kogoś kto już przerabiał...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mało osób decyduje się na dołożenie klimy w e39, jest to dość skomplikowana sprawa.

Montujesz zwykłą na przycisk i pokrętła, czy od razu na klimatronik?

Jak ogarniasz schematy, to popatrz na WDS, tam jest wszystko, tylko nie każdy da rade wyczytać o co z tym chodzi...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

montuję klimatyzację w e39, wymieniłem nagrzewnicę, zamontowałem sprężarkę klimatyzacji i zabieram się za podłączenie elektryki. Sprawia to sporo problemów bo nie mogę znaleźć żadnych schematów jak to poczynić. Potrzebuję wsparcia kogoś kto już przerabiał...

http://img268.imageshack.us/img268/9976/2ebi.gif to szacun,ja chcąc mieć klimę,zmieniłbym auto... :cool2:

Opublikowano
Były E39 bez klimy?! :shock:

Ta, i to nawet całkiem sporo. Ustaw na allegro przedział cenowy do 9 tysięcy i przeglądaj do woli.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

były.

A co do samej przeróbki to chyba na forum nie było jeszcze kogoś kto by to robił.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
  • 3 miesiące temu...