Skocz do zawartości

e39 523i Gdzie znajde kod koloru?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak kupiłem auto to dostałem do niego taką flaszeczkę z pędzelkiem (jak lakier do paznokci) w kolorze mojego bmw ostatnio ten preparat mi się skończył. A idealny był na wypełnienie jakiś małych rysek, a potem polerowanie i rysy nie było zbytnio widać. Gdzie znajdę kod koloru ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
znalazłem w internecie że pod maską ale ja maskę mam z innego auta...

:duh:

Nie bezpośrednio na masce silnika ale pod maską na kielichu amortyzatora powinny być numery (u mnie są białe cyfry) jak pisze Reddgy.

Opublikowano
A właśnie, że jest bezpośrednio pod maską... i moja maska pochodzi z niebieskiego auta. BMW-montrealblau-metallic 297/5 i takie oznaczenie mam pod maską... Ale znalazłem jakaś tabliczkę znamionową po lewej stronie stojąc przodem do auta i tam jest jakiś numer 324/4 wydaje mi się, że to jest kod mojego lakieru
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
taką flaszeczkę

Ostatnio mam same takie poj....e dni :? że też bym walnął taką flaszeczkę :mrgreen:

PS.taką=0,7 :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jestem chętny na chlanie :mrgreen:

A kiedy nie byłeś chętny? :mrgreen:

BMW nie ma, ale na forum korci :D

Wspomnienia zostały :wink:

Co do koloru to mam na masce po prawej stronie naklejkę z kodem.

Ja też miałem.Ale my mieliśmy(ja miałem, Ty masz :D ) oryginalne maski.

1%2520%252817%2529.jpg

ec2Wze6.jpg