Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trochę dziwne rozwiązanie i mało praktyczne. W e39 zamki od oparcia są właśnie na nim.

Sorry że offtopuje ale nurtuje mnie ta kwestia. Ja mam tak samo w sedanie E46 składaną tylną kanapę a zamki są w bagażniku i wydaje mi się to sensownym rozwiązaniem z jednego powodu. W komplecie kluczyków jest tak zwany "kluczyk hotelowy" który nie otwiera schowka i właśnie bagażnika, po co więc dawaliby ten kluczyk skoro można by się było bez problemu dostać do bagażnika przez kanapę?

Opublikowano

BMwujek witaj !

Powiadasz że podałeś vin i po tygodniu odebrałeś ?

Zastanawiam sie czy jak by im wysłał email z nr vinu oraz przedpłatę przelewem to czy oni taki kluczyk mogą przysłać pocztą ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi przez telefon powiedzieli, że muszę pojawić się osobiście przy zamówieniu. Jęśli jest współwałściciel to ze niby więcej problemów, ale nie pytałem o co chodzi, bo jestem jedynym właścicilem.
Opublikowano
Cztery stówki w aso podajesz win i masz nowy kluczyk,pewno wyjdzie taniej jak zmienianie zamków i imo.

Dobrze kolega radzi.Kiedyś się dowiadywałem i coś w tej cenie było(przeliczają zależnie od kursu euro)

never again N46