Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fura jak fura, wkońcu to beemka :] Przypatrz się dobrze drzwiom pasażera na dole na całej długości drzwi jest jakby odbarwienie, na fotkach z innej perspektywy też to widać. A to pewnie znaczy że ktoś przy tym coś robił. Pewnie będzie tam trochę szpachli. Przydało by się dokładniej obejrzeć żeby stwierdzić co i jak Pozdro
Nera mnie szarpie, jakby mnie ktoś bemką przejechał :)
Opublikowano
drzwi chyba lakierowane. Zreszta zgadzalo by sie bo i zderzak pukniety z boku. Ale kurcze-nie ma sie co oszukiwac. Malo jest prawie pelno letnich aut ktore nigdy nie poznaly Pana z Blacharni ;-)
Radość z jazdy!!
Opublikowano
wyglada bardzo ladnie - zupelnie jak moja pierwsza :) - silnik dobry - jedz ogladaj i kupuj :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
A na mnie ona nie działa, widać na blacharce dużo nie dokończonej roboty, jak poszukasz jeszcze dłużej to z pewnością znajdziesz lepszy egzemplarz. Oprócz tego ma eksploatacyjnie obniżone zawieszenie z tyłu, bo nie wygląda mi to na sportowe. Radze się wstrzymać.
Pozdrawiam