Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie co do nawigacji professional CCC a dokładniej co do ekranu, czy jest możliwość aby nawigacja była na całym ekranie?

e-91 2006 rok

Opublikowano
Jest możliwość, po prostu wejdz w opcje tego małego okienka i wcisnij "exit assist window" czy jakos tak.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
No jestem prawie pewien, ze mozna to zrobic na full, ale akurat teraz nie mam auta z CCC.

• Zarejestrowani
Opublikowano
No jestem prawie pewien, ze mozna to zrobic na full, ale akurat teraz nie mam auta z CCC.

U siebie masz pewnie CIC więc się da , w CCC niestety nie, co ciekawe udawało się to w e60 i e65 z początków produkcji na starych softach a potem nagle funkcje usunięto , zapewne ze względu na paskudną rozdzielczośc

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano

U siebie masz pewnie CIC więc się da , w CCC niestety nie, co ciekawe udawało się to w e60 i e65 z początków produkcji na starych softach a potem nagle funkcje usunięto , zapewne ze względu na paskudną rozdzielczośc

No teraz mam CIC, ale poprzednio miałem CCC i na pewno udało mi się to zmienić na pełen ekran. Tylko jak nie widzę to nie mogę sobie przypomnieć.

• Zarejestrowani
Opublikowano
Jezeli miales ccc v1 z p9czatku perodukcji to moglo tak byc :cool2: w 8nnym wypadku na 99% niemozliwe niestety. :?

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
proszę o informacją jaka jest najnowsza wersja mapy Europy na nawigację professional CCC oraz czy jest możliwość w tej nawigacji aby mapa pokazywała radary?
Opublikowano
proszę o informacją jaka jest najnowsza wersja mapy Europy na nawigację professional CCC oraz czy jest możliwość w tej nawigacji aby mapa pokazywała radary?

Poki co jest to mapa z 2013 roku, zaraz będzie 2014 - w 2013 są radary, ale tylko pokazane, navi nie mówi że się do nich zbliżasz.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy podepnę się pod ten wątek.

Zamontowałem u kolegi nawigację professiona CCC, wszystko było by git gdyby nie maleńki problem z pokrętłem iDriva.

Nie dział jedna funkcja kontrolera (przeskakiwanie po menu kręcąc pokrętłem) pozostałe jak zatwierdzanie czy klikanie góra/dół i lewo/prawo działają.

Podłączyłem drugi kontroler na 100% sprawny i to samo.

W czym może być problem? Może trzeba zakodować, jak tak to proszę o wskazówki.

Dodam jeszcze, że zmiana z businessa na professionala

Opublikowano

Temat rozwiązany, mimo kodowania nie dało się podpiąć iDriva z businessa do professionala, pomogła wymiana na iDriva od navi professional.

Na forum pisało kilka osób, że nie ma znaczenia od której wersji jest kontroler i tu się mylili ma znaczenie i to duże.

Można spróbować kodować wszystko, ale pokrętło iDriva od profess... dział inaczej.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka