Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
może cyfry :mrgreen:

wrzesień po niemiecku tak samo jak po angielsku.

hahaha - faktycznie.

Jakoś tak wsiąkłem w angielski, że założyłem że to po angielsku :)

Hehehehe :)

Ale wtopa :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :duh: :duh: :duh: :duh:

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

myślałem że na Śląsku to niemiecki bardziej zna się :wink:

bo ja prawie nic w de nie kumam .

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Biodra szerokie, może rodzić....małych zaradnym radomian.

Zobaczcie jakie są zasady zamiany auto...buta i arogancja, nie handel.

Opublikowano
Witam

A ja mam piękną 328Ci na sprzedaż z oryginalnym przebiegiem 140k km, z 2000r. Cała w oryginale ale cena to 30k , jak ktoś ma chęć to priv. Przebieg do potwierdzenia w Auto Breczko Białystok

"przebieg do uzgodnienia: chyba :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na ścianie wschodniej?

wątpię :mrgreen:

Opublikowano
Przebieg jest oryginalny . A autko jest serwisowane w ASO. Chodzi mi o to że wyjątki się zdarzają ale bardzo rzadko. Sam wiem bo już po niejedno autko pół polski przejechałem i szrot.
Opublikowano
Macie też podrobioną książkę, z vinu mamy rok 02, w książce 03.

w książce widnieje data pierwszej rejestracji. :mad2:

Tarcze hamulcowe Rotinger
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Macie też podrobioną książkę, z vinu mamy rok 02, w książce 03.

w książce widnieje data pierwszej rejestracji. :mad2:

Pisałem o tym stronę wcześniej :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobra, skoro auto już obgadane to podyskutujmy o "pojemności płuc" pani ze zdjęcia. Wg mnie nie ma problemów z oddychaniem.

:duh: Ona jest jak formula norweska, z przodu deska, z tyłu deska. :mrgreen:

Opublikowano
Przypatrzyłem się bardzo dokładnie wszystkim dokumentom przedstawionym na zdjęciach (użyłem nawet szkła powiększającego) Mogę się mylić (ale wątpię) te wszystkie kwity to jakiś wałek. Poczytajcie, porównajcie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wałek bo:

pod tym adresem jest koncesjoner Pius Buchs SA.

https://maps.google.pl/maps?q=Route+de+Meyrin+214,+1217+Meyrin,+Szwajcaria&hl=pl&ie=UTF8&ll=46.225393,6.085268&spn=0.004379,0.009645&sll=46.225539,6.085426&sspn=0.008758,0.01929&hnear=Route+de+Meyrin+214,+1217+Meyrin,+Gen%C3%A8ve,+Szwajcaria&t=m&z=17&layer=c&cbll=46.225393,6.085268&panoid=Elc9oHONy0ODrWD4x0Yhkw&cbp=13,67.14,,0,4.62

dwa nie ma numeru telefonu

trzy nie ma firmy facchinetti automobiles merylin

cztery SA powinno być na pieczątce po nazwie firmy a nie po zdublowanej bez sensu w nawiasie nazwie miejscowości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem to auto obejrzeć (z czystej ciekawości), jak niedawno wracałem do domu jadąc akurat przez Radom. Wiem, jak na forum podchodzi się do samochodów z tego miasta.

Mam też swoje zdanie na temat całych samochodów przywiezionych ze Szwajcarii, bo według mojej wiedzy jest to dość mało opłacalne, a na zachodzie takie auta często są droższe niż u nas.

Niemniej jednak mam pytanie, bo może mało domyślny jestem... Przeczytałem trzy strony na forum, z których chyba wynika, że auto nie jest warte zakupu, ale możecie mi wyjaśnić skąd to wiecie? Pomijając faktycznie nieładny zabieg z mniejszym przebiegiem w ogłoszeniu, aniżeli na blacie, co może być handlarskim zabiegiem do wyszukiwarki, jak słusznie zauważył Loona_Thic. Suma summarum i tak można to dostrzec na zdjęciach, być może usłyszeć nawet przez telefon, a już na pewno zauważyć przy oględzinach.

Opublikowano

Kwestia sprawdzenia jeszcze książki serwisowej. Wpis na początku to data pierwszej rejestracji to juz zostało wyjasnione. A serwis którego jest tam pieczątka ma strone internetową a jego nazwa jest dokładnie taka jak na pieczątce.

Przebieg z tego co mi sie wydaje to bedize 219 120 ale pewny nie jestem. Dość duży :/

Opublikowano

ja bym powiedział, że raczej normalny jak na wiek auta i możliwe, że wiarygodny....chociaż i tak nie ma pewności czy nie skręcany np. z 300 kilku tysięcy

nuhi oglądałeś w końcu samochód? zajeżdżałeś go oglądać?