Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak będe jutro na firmie to wyśle Ci numer GG poprzedniego właściciela, który miał ten samochód i go sprowadził, wiem że to niewiele gdyż teraźniejszy właściciel jeździ tym samochodem dwa lata ale zawsze coś, napewno cała była malowana z tego co z nim kiedyś rozmawiałem, a tak to chyba najlepiej jechać i samemu oglądnąć. Do Rzeszowa masz niedaleko więc może samemu najlepiej.
Opublikowano
. Do Rzeszowa masz niedaleko więc może samemu najlepiej.

Lubin to nie Lublin :nienie:

Sorki wczoraj zostałem wujkiem więc pewnie przez to nie doczytałem :mrgreen:

Opublikowano

kiedys ja ogladalem (jakis rok temu), ale jedynie z zewnatrz

przod napewno byl skladany - zadna szczelina sie w nim nie schodzila prawidlowo, tyl wydawal byc sie ok, poza tym drazniace byly te poszerzenia blotnikow, srodek owszem zadbany i rzeczywiscie wyposazenie mial calkiem ok, natomiast jedna rzecz warta uwagi - ile razy ja widzialem to zawsze byla umyta i czysta - wbrew pozorom to tez o czymms swiadczy ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Wysoki z ktorego Lubina jestes??

Po obejrzeniu zdjec nic takiego nadzwyczajnego w tym aucie nie widze. Zadbana moze i jest ale jak miala przod skladany to moim zdaniem nie warto gonic tak daleko aby kupic (badz tylko obejrzec) autko.

Opublikowano

Jeśli jest źle złożona to przy tak mocnym silniku nie jest zbyt bezpieczna.

Zresztą pewnie ma powód do sprzedaży tym bardziej, że zainwestował sporo w samochód :!:

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

dzięki za zainteresowanie tematem! :D

tak blisko to nie mam, zeby ja obejrzec, bo prawie 500km :) Lubin - dolnyśląsk...

nic - trzeba szukac dalej - chcialem isc na zamiane z nim, bo mam narzie audi 80 b4 do sprzedania i tez ciezko mi sprzedac...

pozdrowionka

Opublikowano

Pytanie dlaczego w opisie sprzedazy ta E36 ma wpisana moc silnika: 220HP

silnik 2.8l ma chyba 195HP :roll: Czyzby przeszla malutki tuning ;-)

natomiast jedna rzecz warta uwagi - ile razy ja widzialem to zawsze byla umyta i czysta - wbrew pozorom to tez o czymms swiadczy ;)

Ktory uzytkownik beemki pochodzacy z poludniowowschodniej Polski nie ma jej czystej i zadbanej :mrgreen:

Opublikowano
ja tez wiem co nieco o tym samochodzie, nawet ostatnio ja ogladalem w krakowie i nie była akurat tak odpicowana jak na zdjeciach, powiem nawet ze troche wygladała jakby włąscicielowi oprocz tankowania nic sie nie chciało w niej robić, a tak przyokazji to nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale to jest samochód syna BERCIKA z TVP ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
dzięki za zainteresowanie tematem! :D

tak blisko to nie mam, zeby ja obejrzec, bo prawie 500km :) Lubin - dolnyśląsk...

nic - trzeba szukac dalej - chcialem isc na zamiane z nim, bo mam narzie audi 80 b4 do sprzedania i tez ciezko mi sprzedac...

pozdrowionka

To z tej samej miescinki jestesmy :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Przyznam ze wyposazenie ma bardzo bogate,przez mysl mi przeszlo ze to M3 tylko po zajechanym motorze ktos wstawil 2.8, a tak w ogole silnik M52B28 ma 193KM.

pozdrawiam