Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ w sekcji F10 pojawił się jakże ważny temat koksu a moderatorzy uznają, że o koksie nie powinno się dyskutować w sekcjach dotyczących poszczególnych modeli tylko tutaj niniejszym zakładam wątek o koksie dla posiadaczy F10. Będziemy dyskutować o jakości, cenach, terminach dostaw, ulubionych dystrybutorach i właściwościach.

Zaczynając - moim zdaniem najlepszy jakościowo, ale niestety drogi, jest koks z Częstochowy. Można kupić niewielkie ilości, nie trzeba w hurcie a diler potrafi dobrać działki pod potrzeby konkretnego klienta. A jakie jest Wasze zdanie?

Opublikowano
Świnoujscie miało pyyszne,prawie jak w MEXICO :mrgreen:Co do Częstochowy to fakt DON,swego czasu PRASOWA dobrze "prasowała" no i lekko "rozrabiany"w WAKANSie :twisted:
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
Nom w DonKichocie mają "good stuff" tylko trzeba uważać na Czeczenów

Czy drogo to nie wiem, ja tam biore tylko w hurcie :mrgreen:

A 520d nie jest za wolne do wożenia w hurcie? ;-)

Opublikowano

a do hurtu to nie potrzebne jest co najmniej F11?

tylko tu się pojawia następny kłopot bo jest cięższe niż F10, wiec z 20d to już na pewno nie jedzie :wink: jak żyć?

Opublikowano
Najlepsze jest X5 ze schowkiem przemytniczym pod podłogą bagażnika. Z 8 kilo spokojnie wejdzie. Może zrobimy ankietę, która Beta jest najlepsza do wożenia koksu. Moim zdaniem E70 rządzi.
Opublikowano
Kiev Stajl? Ale to zbytnio rzuca się w oczy a tu trzeba poniżej radaru przelecieć jak pilot B2 wracający z wypadu do kochanki.
Opublikowano

Haha widze ze wiesz o co chodzi, kolega ze wschodu zdjecia a8 musial mi pokazac bo nie wierzylem ze tam takie cos przechodzi i to w stolicy.

U nas wystarczą tablice WWL i jedziesz spokojnie :lol:

Hmmmm
Opublikowano

Prawie rok w Kijowie mieszkałem. Potem jak widziałem gdzieś w Europie Murcielago bez gelandy AMG z obstawą w środku podążającą 2 metry od tylnego zderzaka to czegoś brakowało ;-)

A swoją drogą jak komuś się nie podoba to niech spada na drzewo bo Rostowskiemu PKB kreujemy http://makro.pb.pl/2239025,89161,sex-drugs-and-pkb

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najlepsze jest X5 ze schowkiem przemytniczym pod podłogą bagażnika. Z 8 kilo spokojnie wejdzie. Może zrobimy ankietę, która Beta jest najlepsza do wożenia koksu. Moim zdaniem E70 rządzi.

Dokładnie. Najwięcej koksu wejdzie do E70 w wersji zero akcyzy czyli dwa fotele i koniec. :mrgreen:

Opublikowano

A oni te woreczki to razem z koksem wystawiają na licytacje? Widze masz szerokie dojścia i znajomości :mrgreen:

Jakim trzeba być ciężkim "młotem" aby to wystawić na licytacje :mad2: W tym kraju mnie już nic nie zdziwi.

Miata, masz może link do licytacji gdzie sprzedają koks, a nie tylko sprzed do produkcji zioła? Zostało mi ostatnio troche peso kolumbijskich na zbyciu :mrgreen:

Hmmmm
Opublikowano

Musimy poczekać aż się chłopaki w Urzędzie Skarbowym ogarną i wystawią na licytację. Ja czekam na licytację służb celnych:

20 sztuk prezerwatyw, lekko zabrudzonych, wypełnionych nieznanym białym proszkiem. Cena wywoławcza 1,25 zł/ szt. :-)

Ale fakt, że ta licytacja to jakiś szczyt debilizmu. Wysłałem link do eskirock - ciekawe czy coś z tym zrobią bo temat jest dla mediów genialny a szczególnie teraz w sezonie ogórkowym. Chyba, że jest w tym głębsza myśl i w ten sposób CBŚ chce wszystkich lokalnych plantatorów zidentyfikować ;-)

Opublikowano
My tu gadu gadu, a na koks sie samo nie zarobi :mrgreen: biere sie do roboty, sezon urlopowy wiec ci co nie wyjechali na urlop, mają wiecej roboty i premia też bedzie soczysta :norty:
Hmmmm
Opublikowano
Dokładnie. Admini też harują ciężko, ostrzeżenia w pocie czoła rozsyłają, posty kasują. Nie ma lekko :-)
Opublikowano
DO MODERATORA CO TO JEST ZA SZAJS NA FORUM BMW ZAWITAŁO KILKA ĆPUNÓW,NAMIERZYĆ I ZLIKWIDOWAĆ TO BADZIEWIE :mad2:
Opublikowano
W tym Osieku jacyś nerwowi ludzie. Słaby koks tam mają czy jak? thestructor - to Twoje tereny czy moje, czyja dilerka szwankuje, gdzie to w ogóle jest ta Notecia?