Skocz do zawartości

ale sie nasmialem co to jest do czego to moze byc ...?? :)))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TWISTER napisał:

u mnie nie jest "zapchany" dolot, ale mam problemy jak dojezdzam do skrzyzowania i wciskam sprzeglo to raz konretnie zafaluje silnik i obroty sie stabilzują .. jakbym dolot z przodu wykrecil do srodka samochodu, zeby powietrze brał spod maski to czy bedzie lepiej i czy to bedzie mialo jakies znaczenia dla spalania czy dla mocy na gazie czy tez na pb ?????

kup rurę"spiro"(dobierz średnicę) i zrób sobie dolot np. z nadkola ew. zza lampy i po kłopocie

EFES Kebab House - Najlepszy Kebab w mieście!!!

http://img470.imageshack.us/img470/4254/efeswq6.jpg

Opublikowano
I jak tam Lukaszra wcisłes goscia miedzy 6cylindrow a maske? :mrgreen: :mrgreen: :twisted2: :twisted2: :twisted2:

cfffffaniacki mieli dzis zamkniete ... ale przyjdzie kryskana atyska spokojnie ,,, juz rozeslale wiadommosc po ludziach ktory z nii wspolpracuja takze ,,, w tym tyg to zalatwie ,,, :d

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
I jak tam Lukaszra wcisłes goscia miedzy 6cylindrow a maske? :mrgreen: :mrgreen: :twisted2: :twisted2: :twisted2:

cfffffaniacki mieli dzis zamkniete ... ale przyjdzie kryskana atyska spokojnie ,,, juz rozeslale wiadommosc po ludziach ktory z nii wspolpracuja takze ,,, w tym tyg to zalatwie ,,, :d

PRZYJDZIE ,PRZYJDZIE E32 TRZEBA POMSCIC :twisted2: :mlotek: :mlotek: :mlotek: :bokser: :bokser: :bokser:

images?q=tbn:ANd9GcTmIl0TjfLac0DKzvrvVkW5vbYa-L8NnaKQ6MwRmjiNpsCR58FF
Opublikowano
Jak bym miał to ja bym ich wtedy zagazował :mlotek: :mlotek: :bokser: :bokser: :diabel_faja: :diabel_faja: :diabel_smiech: :diabel_smiech:
Opublikowano
Witam

Ja na miejscu wszystkich zagazowanych sprawdzilbym,czy nie ma wyrobow polifarbu w dolocie :)

pozdrawiam

NIECH TOBEDZIEMYSL PRZEODNIA POLSKICH ZAKLADOW ZAKLADAJACYCH GAZ...a najlepsze ze bylem u bylego wlasciciela ,,ktoryjest oim znajoomymm ,, to prawie zawalu niedostal .. bluzg ktorych uzywal 90 % nie slyszalem :P ...i powiedzial ze sam tez tam pojdzie ,,,:) bedzie grooobo

e32 revangeeeeeeeeeeee :))))

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano

e32 revangeeeeeeeeeeee :))))

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :mrgreen: :mrgreen: :bokser: :bokser: :diabel_faja: :mlotek:

Opublikowano

Dekielek z czerwoną farbą oznacza spadek mocy o 10%, gdyby dekielek był niebieski moc zmniejsza się tylko o 5%. Żartowałem :D

Gazownicy olali sprawę, mogli lepiej pokombinować z wlotem powietrza do filtra albo założyć inny mikser. Ale to już pochłania więcej czasu a terminy gonią. Polecam książkę "Układy zasilania gazem propan-butan" WKŁ

Opublikowano
Fazer, El-viz .... dzieki za info. instalke mam najwyklejszą z wtryskiem. w sumie nie gasnie mi przy wiekszych predkosciach po wsicnieciu sprzegla tylko obroty spadają jednorazowo to 500 a pozniej sie ustalają w normie, podobnie przy dojezdzaniu do skrzyzowania ... wiec jak dolot przestawie tak zeby bral powietze spod maski to nie bezie problemu ... a nie bedzie wtedy palil duzo wiecej gazu ??