Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo biedne te auto,do tego kiepski silnik.Za kilka lat dostaniesz za nie grosze o ile ktokolwiek będzie chciał to kupić.....
Opublikowano
Bardzo biedne te auto,do tego kiepski silnik.Za kilka lat dostaniesz za nie grosze o ile ktokolwiek będzie chciał to kupić.....

Zapewne ty kolego masz "wystarczający silnik" i mega wyposażenie, za które otrzymasz taaaaakie pieniądze jak będziesz sprzedawał swoje BMW. I będą się o nie jeszcze bili...

Do rzeczy:

auto na fotkach wygląda sensownie. Wnętrze nie zniszczone, plastiki nie popękane itp itd Silnik, wbrew temu co przedmówca napisał jest sensowny - demonem prędkości może nie jest, ale pozwala na spokojne wyprzedzanie w trasie i charakteryzuje się dużą kulturą pracy oraz bezawaryjnością (o ile się go traktuje jak należy). Jazda z prędkością autostradową też nie stanowi dla niego problemu. Poproś sprzedającego o fotki silnika, bo nie ma w ogłoszeniu. Jako że auto na zagranicznych blachach spytaj jaka będzie forma umowy - stawiam że na Niemca :/

Jedyne z czym się zgodzę, to to że wyposażenie szału nie robi. Ale zadbane auto zawsze znajdzie kupca!

Rozkodowany VIN:

Art. Wartość

Numer podwozia WBADT11080GY48337

Kod typu DT11

Typ 520I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.20

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor DUNKELBLAU (263)

Tapicerka STOFF FLOCK/GRAU (F6TT)

Data prod. 2001-01-08

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

Wyposażenie seryjne

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Pamietaj o akcyzie 18,6 %
Opublikowano
no właśnie wyglada sensownie i jak dzwoniłem do gościa to zapewniał że tak jest tez w rzeczywistości. juz czort drapał to słabe wyposażenie jakoś to przełkne ale żeby był zdrowy i taki śliczniutki jak na tych zdjęciach, tylko właśnie auto jest do opłat wiec same opłaty wyjdą koło 3tys plus 16 to daje razem 19 czy to auto nawet jak jest w takim mega stanie jest tego warte?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
cenowo nie jest to okazja więc jest szansa na dobry egzemplarz bez ukrytych niespodzianek.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
a czy ktoś z kolegów koleżanek forumowiczów jest może z okolicy Łomży i mógłby podjechać ją luknąc?ja mam od siebie 400km i trochę się boje jechać tyle km jak okaże się mina:(
Opublikowano
Witam ja też z Częstochowy

Nie lepiej poszukać trochę bliżej?

Powiem ci że znaleźć coś sesnownego i godnego wogóle oględzin graniczy z cudem.zacząłem oczywiście od naszego świetego miasta stoją dwie w benzynie ale oględziny trwały po 2 min po tym jak zobaczyłem ile miernik pokazał mikronów-porażka. Ta wydaje się naprawdę ładna a jak narazie nic ciekawego nie pokazuje się