Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Felgi 397+ opony goodyear ultragrip performance 2.
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Totalnie nieogarniety kierownik w tej m3 bialej albo cos nie tak z tym autem, bo zeby tak zrobic m3 to to 335d musialoby miec z 5 z przodu koni :) a i tak powyzej pewnych predkosci by puchlo, co nie zmienia faktu ze 335d to szybkie auto :)
Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
Opublikowano
Fake, czy coś, bo to aż nie możliwe, moje 335d (5,3s do 100, 12.1s 100-200 wg RL) robi M3 0-200 o dwie długości, jak ja jadę sam a M3 w 3 osoby, normalnie (po jednej osobie) to rolka 90-200 wyglada tak, ze do 140 jestem pierwszy, potem M3 mnie wyprzedza.

Zatem z tego co mówisz 335d ma realne szanse z M3, jeżeli jest zrobione na +370KM, czy się walnąłem w obliczeniach? ;)

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Zeby 335d realnie objezdzalo m3 musi miec plus 400km, zmodzone 335i z jb4, wiekszym coolerem na 400km robi m3 z rolki od 60-200 jak chce, pozniej troche ta roznica sie zaciera, wiec 335d sila rzeczy musi miec plus 400, dieslowslie konie to nie te same konie co w benzynie niestety, ale cos za cos :)
Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
sprzedales auto ? dzis koledze chcialem pokazac a tu aukcji nie ma a wczoraj lub przedwczoraj jeszce byl

Nie sprzedałem.

Po prostu nie przedłużałem.

Zaraz wystawię ponownie jak tak bardzo chcesz :wink:

Opublikowano

Każdemu polecam przeczytać ten tekst.

Celnie obrazuje pewną smutną i doskonale znaną prawdę o samochodach w Polsce oraz mentalność Polaka.

Poza tym jest ciekawy :wink:

http://www.sadistic.pl/o-tym-jak-dzialaja-komisy-w-polsce-i-o-moim-wujku-bankrucie-vt337968.htm

Opublikowano
Lubie styl tekstu i poczucie humor !

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Wrzucanie wszystkich do jendego wora to duzy blad. Znam komisy ktore maja auta z pl salonow i dobrze prosperuja. Natomiast zgadzam sie ze znaczna czesc to oszusci i kretacze. Najlepiej jak kazdy przed kupnem sprawdzi auto w aso i nie ma problemu.
Opublikowano

jest problem wlasnie a najwiekszy jak kupujesz uzywke z salonu

aso sprzedajac wystawione przez siebie auta wali w kule i to ostro 2przyklady z autopsji mcars i bavaria katowice ....i ostatni najswiezszy opel marimex :lol: w krk bylo w turbokamerze jak sprzedaja auta z cofanymi licznikami plus w kompletnej rozsypce jako prawie ideal

Opublikowano
jest problem wlasnie a najwiekszy jak kupujesz uzywke z salonu

aso sprzedajac wystawione przez siebie auta wali w kule i to ostro 2przyklady z autopsji mcars i bavaria katowice ....i ostatni najswiezszy opel marimex :lol: w krk bylo w turbokamerze jak sprzedaja auta z cofanymi licznikami plus w kompletnej rozsypce jako prawie ideal

dodam do tego ASO Audi ktory sprzedawal spawane jako bezwypadki a drugi ktory "sprawdzal" auta innego komisu po znajomosci.

Tylko ze nawet od prywatnych osob sa miny i to wielkie, nie mowiac ilu handlarzy sprzedaje jako niby prywaciarz.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie