Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo zblokowali M2 żeby nie objeżdżało M4 na dzień dobry. Zobaczymy jak będzie porównanie na stage1.

Parę drobnych zmian i będzie tak:

gdyby nie paru maruderów było by poniżej 7.20

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo zblokowali M2 żeby nie objeżdżało M4 na dzień dobry. Zobaczymy jak będzie porównanie na stage1.

Parę drobnych zmian i będzie tak:

gdyby nie paru maruderów było by poniżej 7.20

Już chyba wszyscy wiedzieli ten film...

Może widzieli, może i nie widzieli.

Ciężko zawyrokować, na forum go nie widziałem.

BMW G21 318d - jest

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nieprawda, oglądałem go pierwszy raz :nienie:

O i trafił sie taki nie obeznany jak ja :mrgreen: :wink:

BMW G21 318d - jest

Opublikowano
Ja też go nie widziałem -.-. Tak czy inaczej ciekaw jestem ile by było gdyby nie to E46 -.-
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nakładek nigdy nie zdjąłem, toż są oklejone folią :P

Tak korzystając z tego, że dziś +8 nawet było, trochę autko przewietrzyłem.. Na suchym z manualem jest super zabawa, nie chce go sprzedawać :D

http://i.imgur.com/peawO0u.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co by auto się nie zastało, dzisiaj krótki wypad na miasto i takie mnie przemyślenia naszły, że M135i dużo lepiej lata bokiem. Gorzej z tym, że lata bokiem niezależnie od tego, czy się tego chce czy nie :mrgreen:

M2 jest tak stabilne, że nawet na rondzie ciężko go w poślizg wprowadzić, trzeba serio DUŻO gazu dowalić. M135i nawet pomijając manual łatwiej idzie. Dramatyczna jest różnica w prowadzeniu tych aut, ale oba dają super frajdę ;)

http://i.imgur.com/va5ALgU.jpg

Opublikowano
Garaż mi remontują, musiałem dziś powyciągać auta, prawie wszystkie niejeżdżone są zawsze pod pokrowcem.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

M135i do sprzedania za 135tys ;) Brutto, FV.

Przebiegu niewiele, chyba poniżej 60tys. W zasadzie poza mikrouszkodzeniem z przodu, auto miało jedną poważniejszą przygodę - cały lewy bok przetarty o bandę energochłonną, ale dosyć powierzchownie - wszystkie szyby oryginalne, nic prostowanego w aucie nie ma, bo z AC wymienili wszystko.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Auto ladne ale chyba podchodzisz optymistycznie z cena (chyba ze zostawiasz sobie pole do duzej negocjacji) ;)

ASO polroczne uzywki z przebiegiem kilka tysiecy km, na gwarancji, LCI, z navi, ZF, x-drive etc z pocalowaniem reki za 175-180 wyprzedaja.

Jak sie trafi zdecydowany kupiec i wezmie za 110-115 to mysle ze nie ma sie co zastanawiac.

.

Opublikowano
Cena zawsze jest kwestią dyskusji, ale nie z forumowiczami, a z kupującym. Pokaż mi proszę w ogłoszeniu tańsze M135i w przynajmniej porównywalnym stanie ;)
Opublikowano
Cena zawsze jest kwestią dyskusji, ale nie z forumowiczami, a z kupującym.

Pięknie powiedziane :-)

kupię 540i E39 po lifcie, sedan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena zawsze jest kwestią dyskusji, ale nie z forumowiczami, a z kupującym. Pokaż mi proszę w ogłoszeniu tańsze M135i w przynajmniej porównywalnym stanie ;)

Touche :)

Nie mialem nic zlego na mysli, auto zadbane I udokumentowane a to imho najwazniejsze przy zakupie.

Podaz takich aut jest znikoma w PL a akcyzy nie obnizyli I raczej nie obniza, to dziala na Twoja korzysc, powodzenia w szybkiej sprzedazy!

:handshake:

.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

M135i właśnie zmieniło tablice na Bielskie i w tym momencie po Bielsku już jeździć nie będzie :D Oby nowy właściciel szybko się tym autem nie zabił, bo o to prosto bez umiejętności :P

DIlHqCG.jpg

Fajna kolekcja była...

VgajHWr.jpg