Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam automata e34 2.5 tds i jest wyswietlacz troche rozlany i i jest na dole takie małe okienko i co w nim powinno sie swiecic?? z tego co widziałem to zobaczyłem ale strasznie ciezko jest zobaczyc to pokazuje biegi na jakim sie jedzie?? i czy pokazuje na wyswietlaczu czy sa włanczone tryby S,E i sniegowy bo włanczyłem tryb sportowy i chyba nie chce sie wyłanczyc.
Opublikowano
Po jednej stronie masz na jakim biegu aktualnie jedziesz np D, R itp. A po drugiej na jakim trybie pracuje. E, S lub gwiazka * czyli zimowy.
Opublikowano
wiem wiem słuchaj tylko jak to mozna zobaczyc czy ten tryb jest wyłanczony i jak go sie wyłancza podczas jazdy czy w postoju i zamówiłem na allegro przełacznik nowy za 15 zł z tym ze zamiast gwiazdki jest literka M w niczym to nie przeszkadza?? pzdr;]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zwykły trójpozycyjny przełącznik niezależnie co na nim jest napisane, powinien podejść.

A tryby nie są wyłączane tylko przełączane, tzn jak pracuje na S to nie wyłączysz tego trybu tylko możesz przełączyć na np E naciskając to E na przełączniku.

Opublikowano
aha no juz i tak wiem bo zrobiłem podswietlenie na licznku wyswietlacza własnie do biegów dzieki dzieki :))
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wiem wiem słuchaj tylko jak to mozna zobaczyc czy ten tryb jest wyłanczony i jak go sie wyłancza podczas jazdy czy w postoju i zamówiłem na allegro przełacznik nowy za 15 zł z tym ze zamiast gwiazdki jest literka M w niczym to nie przeszkadza?? pzdr;]

tryb zimowy można włączyć tylko podczas postoju

Opublikowano

tryb zimowy można włączyć tylko podczas postoju

To nie jest tryb zimowy.

Literka M lub * służy podczas, gdy się gdzieś zakopiemy, wtedy wciskamy M lub * I bieg 3,2 lub 1, i wyjeżdżasz z śniegu.