Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam nietypowy problem z absem w moim bmw e36 325 coupe z 1992r. To więc tak na poczatku kontrolka zaczeła mrygac raz na jakis czas pózniej coraz częściej az do dzisiaj pali sie juz cały czas mam wymienione wszystkie 4 czujniki abs sprawdzonie przekaźniki czerwony i szary biezpieczniki takze są ok ale niedawało mi to spokoju i doszedłem do takiego momentu że odpiołem tylny lewy czujnik i kontrolka zgasła ale po odpaleniu tez sie nie swieciła ale wystarczy że zaczynam jechac kontrolka znowu sie zapala a jak podepne go znowu to kontrolka odrazu sie swieci i nie gasnie wiec prosze was koledzy o pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

j/w

Podepnij autko pod komputer z INPĄ,program wykaże jaki to błąd.

Opublikowano
Sprawdź ten czujnik omomierzem ( powinno być 1100 -1200) w moim autku czujnik miał dwa tygodnie i też kontrolka mrygała aż zapaliła się całkiem okazało się , że po wymianie czujnika wszystko OK.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
miałem podobny problem wymieniłem czujnik a następnie okazało się że musiałem pompę wymienić , i działa do dziś :D. ale pod kompa i tak musisz podpiac , tam ci prawdę powie :8)
Opublikowano
To zostaje chyba tylko jeszcze jedna możliwość sprawdzenie wszystkich bezpiecznikow ale nie tylko tych pod maską ale i tych w kabinie a także modułu abs a jeśli to nie pomoże to sam jestem ciekawy co to może być :mad2: