Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co do fabrycznego gonga w e46 to nie wiem czy mają ja nie miałem ale miejsce pod kierownicą na niego było tylko plastik był nie wycięty wiec postanowiłem go mieć :) co do podłączenia samego gonga to prawda jest to tylko 1 kabelek w licznik z T3 zasilanie po bokach i już działa :) mozna go jeszcze podpiąć pod PDC ale ja go nie mam wiec nie napisze jak to zrobić Sory :| może ktoś kto ma coś dopisze ja opisałem tlko to co sam podpinałem sprawdziłem i działa :cool2:
Opublikowano
jeżeli ktoś ma buzzer i chce sobie podmienić na gong to wydaje mi sie ze kable idące od buzera wystarczy metodą prób i błędów podłączyć do gonga, ewentualnie jakiś chcemat dorwać i powinno działać, ja nie długo sie za to biore tylko gong mi przyjdzie to opisze co i jak :D
Opublikowano
Buzzer fizycznie znajduje sie z liczniku ale zeby gong zadziałał trzeba kodować NCS-em samo podłączenie gonga nic nie daje bez aktywacji jedynie bedzie działał w testach zegarów a żeby podpinać sie dod samego buzzera to juz wydaje mi sie duża kombinacja jak mozna to zrobić prościej bez grzebania w samych zegarach
  • 5 lat później...