Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jedną już zaliczyłem (cos z napięciem silnika wycieraczek) a teraz mam wezwanie na kolejną związaną z zabezpieczeniem antykorozyjnym okolicy akumulatora. Cos mnie jeszcze ominęło?

Widać taki już los nowych aut i wieku szczenięcego.

Edytowane przez BMW_3
17201351_1531754336834932_3241894237246117208_n.jpg?oh=52637f578bbb6c04fb758f53a709581c&oe=5928CFCF
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja też dzisiaj dostałem list od Sikory BMW ze mam się zgłosić na bezpłatną akcje serwisową związaną z zabezpieczeniem antykorozyjnym okolicy akumulatora która będzie trwała ok 1h. Nie wiecie może, czy mogę to zrobić np w M Carsie? Bo tutaj mam bliżej.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sikora zrobi ci lepiej :) co do jakosci malownia, zabezpieczenia blach to sa ok nawet jakis ostanio cenny certyfikat zdobyli - ja sam pokonuje 600km aby tylko jechac na serwis do sikory a po drodze ma 4 salony
Opublikowano
dzięki za info! w takim razie przejadę sie do Sikory:) Ponad wyobraźcie sobie po 10k km wysiadł mi kierunkowskaz w prawym lusterku(żarówka) jak to możliwe?:D Mam nadzieje ze w ramach gwarancji mi to naprawią przy okazji.
Opublikowano
To chyba rzeczywiście jest LED,mam nadzieję że mi to naprawią bo po 10k km nie powinno się coś takiego stać.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Ja też dzisiaj dostałem list od Sikory BMW ze mam się zgłosić na bezpłatną akcje serwisową związaną z zabezpieczeniem antykorozyjnym okolicy akumulatora która będzie trwała ok 1h. Nie wiecie może, czy mogę to zrobić np w M Carsie? Bo tutaj mam bliżej.

M Cars = Opel (Marimex) - nie polecam.

Bo?

Ja np jestem zachwycony MCars i Marimex,zawsze jak kupuje czy to Corse żonie,czy Insignie do firmy czy Bmw dla siebie jest naprawde ok,rozmawiam z właścicielem i czy to Panem Pawłem Klusem czy Bartłomiejem a nawet Panem Marcinem zawsze się dogadam i o cene i o serwis ,nie polecam natomiast ASO Dobrzańskiego,drożej o 20%.

nie wiem jaki jest sens jechać 600km aby wymienić olej,bez jaj.

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine