Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym zaprosić do spotkania/spotu fanów marki BMW. Z racji że nic mi nie wiadomo o spotkaniach we Wrocławiu. Miło by było czasem się spotkać w realu i wymienić się poglądami, spostrzeżeniami i uwagami przy na przykład złotym napoju.

Tak wiec proponuję spotkanie, na razie w tygodniu wieczorowa porą na przykład w środę o 20?

Jeśli są chętni to niech się odezwą i zaproponują miejsce spotkania.

Pozdrawiam

Konrad

Edytowane przez szatynwroc
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja sie pisze w 100% , jednak odrazu zaznaczam ze w piatek wyjeżdzam i wracam w niedziele w nocy.

Może jednak na początek zjechać sie w jakimś miejscu wieczorem naszymi Beemkami? Poznać się, poznać wozy.

A następne spotkanie przy bro.

Co Wy na to?

Opublikowano

Spoko, niema problemu, w takim razie zaproponuję parking przy markecie MAGNOLIA.

Jest tam dużo miejsca szczególnie z tyłu za Magnolią i widziałem już że inni fani motoryzacji nie raz się tam spotykali.

Jak się sprawa rozkręci to myślę że spotkania będziemy robić regularnie i w weekendy bo ludzie różnie pracują i różnie mają czas a weekend to jednak czas na odpoczynek :-)

Opublikowano
Spoko, ode mnie może jeszcze dwóch będzie z swoimi trójkami to już się zaczyna robić mały tłum :P
Opublikowano
Spoko, ode mnie może jeszcze dwóch będzie z swoimi trójkami to już się zaczyna robić mały tłum :P

Konrad, ja tez potwierdzam ze bede.

Pozdr

No i super :-)

Opublikowano

Siemka!

Mati i Konrad znacie moją bume i mnie również...

..ale chętnie sie podkręce na spota, dozoba w srodę.

Fajnie było by wiekszą zgraje zmotać we wrocku.

Pozdro

Opublikowano
spox czyli troszkę konkretów :

29.06.2011 parking magnolia (jakieś dokładne miejsce?) i godzina 20:00 ??

Tak dokładnie to są konkrety. Ja proponuję abyśmy spotkali się na samym końcu parkingu patrząc od ulicy Legnickiej.

Ja będę parę minut wcześniej :-)

Opublikowano

No i po pierwszym spotkaniu :-)

Pogoda dopisała jak i uczestnicy, fajnie było się spotkać i pogadać o naszych niuniach :-)

Do następnego razu.

Dzięki chłopaki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat koledzy !!!

Proponuję najbliższy weekend, piszcie czy wam pasuje bardziej sobota czy niedziela, w grę wchodzą raczej godziny popołudniowe lub wieczorne.

Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ajjjj

Szkoda nie zdążyłem, następnym razem dawaj znać wczesniej bo tak 3 godziny przed to nie zawsze da rady zdażyć.

• 1 miesiąc temu...