Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na 18 idę na jakiś recital z żoną i nie wiem czy się wyrobię... A może sobota o 20 to samo miejsce?? Zabrałbym jeszcze kumpla z jego Bunią...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mnie w sobotę nie ma we Wro :( dopiero wrócę w niedziele. Ale jak macie paczkę ludzi to lepiej w sb się spotkajcie, bo potem jeszcze nie wypali i będzie ;)

.

Opublikowano (edytowane)

Ja przyjadę na pewno, przyprowadzę jeszcze znajomego i postaram się petroli ogarnąć żeby też się zjechali, to jakieś E24 i E30 by się pojawiły.

EDIT: Problemy techniczne. Przyjadę na pewno, ale czy BMW czy Mercedesem to się jeszcze okaże... :|

Edytowane przez Klakier_
Opublikowano

Koledzy jest idea zrobienia spota 5 maja o 20 na dachu przy Magnolii ?

Chętnych zapraszam ja będę :-)

Opublikowano
Dla mnie nie ma różnicy czy sobota czy niedziela, godzina też :) tyle że zdaje mi się że wcześniejsza jest lepsza żeby było widno tak powiedzmy 19:00. Dajcie cynka o ostatecznym terminie.

Sprzedam VW Corrado G60.

Kupię do E36: fotel kierowcy alcantara podgrzewany , Listwy progów wewnętrznych Mpakiet do Tour/Sedan,

Lusterka M, klapa tył cosmosschwarz

Sprzedam części od BMW E46 320d Touring.

Mój Turas

http://serwer1385585.home.pl/stefun/data/documents/bmw=20generacja.jpg

Opublikowano
o Konrad :D masz już kogoś zainteresowanego? ja bym się raczej pisał. co prawda u mnie nie ma co za bardzo pokazać ale chętnie się spotkam pogadać
Opublikowano

To ustalmy konkrety.

5 maja o 20 na dachu Castoramy przy Magnolii.

1.WeeTQ

Opublikowano
Jak się wyrobię z recitalu to też mogę podjechać, ale nie wiem czy na 100% dam radę, bo córkę jeszcze muszę potem odebrać od rodziców i zawieźć kobity do domu. A jestem z Psiego Pola, więc kawałek mam... A do której macie zamiar urzędować?
Opublikowano
No to elegancko :mad2: przez faceta z allegro nie doszły mi na czas części, więc BMW w weekend nie jeździ, a z kolei Mercedes musi pojechać w trasę. Raczej odpuszczam w tym tygodniu i pojawię się dopiero za tydzień.
Opublikowano
Witam , ja z lekkim offtopem. Szukam jakiegoś sprawdzonego, solidnego warsztatu. Chciałem się dowiedzieć, czy nie orientujecie się, gdzie warto wymienić olej w automatycznej skrzyni biegów. Mam również do naprawy moduł komfortu. Moje BMW e46 330d. Z góry dzięki.
Opublikowano
Witam , ja z lekkim offtopem. Szukam jakiegoś sprawdzonego, solidnego warsztatu. Chciałem się dowiedzieć, czy nie orientujecie się, gdzie warto wymienić olej w automatycznej skrzyni biegów. Mam również do naprawy moduł komfortu. Moje BMW e46 330d. Z góry dzięki.

Ja polecam warsztat na ul.Stalowej przy stacji kontroli pojazdów. Dobry i jeden z tańszych :cool2:

Opublikowano

A ja polecam: viewtopic.php?f=10&t=5740&start=285

Panowie jak było w sobotę?

Opublikowano

Chyba lipa :D Mnie nie było bo nie wiedziałem kiedy wkońcu to ma być :P

Ja we Wrocku jeżdżę na spoty Maxbimmera, fajna ekipa.

btw. Narazie byłem raz :d

Sprzedam VW Corrado G60.

Kupię do E36: fotel kierowcy alcantara podgrzewany , Listwy progów wewnętrznych Mpakiet do Tour/Sedan,

Lusterka M, klapa tył cosmosschwarz

Sprzedam części od BMW E46 320d Touring.

Mój Turas

http://serwer1385585.home.pl/stefun/data/documents/bmw=20generacja.jpg

Opublikowano
No niestety mnie tez nie było, bo nie było zainteresowania wiec trzeba pomyśleć o jakimś innym terminie :-)
Opublikowano
Ja też jestem za jakimś spotkaniem, już dawno na żadnym nie byłem. Niestety najbliższy i następny weekend odpada w moim przypadku. BTW widzę, że to temat głównie przeznaczony dla serii 3, są może we Wrocku organizowane takie ogólne spoty tak jak kiedyś?

BMW i wszystko jasne :)

Least and most powerful of the '89:

http://imageshack.us/g/11/dsc0001gw.jpg/

Opublikowano
Założyłem ten temat jak miałem 3 er teraz mam 5 er ale spotkać się zawsze można :-)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No właśnie nie dość że auta nie sprzyja to jeszcze chętnych mało. Myślę że trzeba poczekać na cieplejsze dni.
  • 2 tygodnie później...