Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam badzo ciężko znaleśc to auto nawet przyzwoicie wygladajace na zdjeciach.

Szukam juz jaki czas.

To ogłoszenie wpadło mi w oko.

Bez pojechania by go obejrzeć własciciel powiedział, ze cena za jaka morze sprzedać to 13000 nie jak jest w aukcji za 14000. Pisał ze jest włascicielem 5 lat, ze gaz wstawiał sam i przyznał ze nie bity i mozna zmiernikiem wpasc oraz ze na tylnej klapie jest tylko jakas niewielka oznaka korozji.

Co sadzicie?

Oto link allegro http://allegro.pl/bmw-e39-lpg-i3097622254.html

Opublikowano

z wierzchu niby ładna jest ale zapytaj czy jest pierwszym właścicielem w kraju i czy w zawieszeniu już coś naprawiał bo jeśli nie to ciebie będzie to czekać ,a przede wszystkim czy przebieg potrafi jakoś udokumentować bo w re 230-parę tyś km wcale bym nie wierzył , cena jak za ten rocznik wcale niska nie jest ,kwestia dogadania jak z ceny od razu tysiaka zjechał to znaczy że na miejscu jeszcze zejdzie :)

dla porównania niżej masz link z forum ktoś podobną sprzedaje niech ci jakieś fotki prześle :)

viewtopic.php?f=5&t=212716

Opublikowano

Dzwoniłem i niby jest 2 wł w Polsce.

Kupił auto jak było 3 msc w Polsce.

Instalacja gazowa to stag300 sam zakładał wczeniej auto na benynie smigało.

Niestety przebiegu nie jest w stanie udokumentować.

Jest strasznie pewny stanu samochodu.

Wszystko z wyposarzenia fabrycznego ponoć działa klima , szyby elekt., tempomat,abs itp.

Zwieszenia mówi że nie robił co mnie martwi ale mówi że nie miał z nim problemów to nie robił.

Zreszta mówi że miał przeglad niedawno i zawieszenie ok. Zaprasza na stacje diagnostyczna.

Jezeli cos wyjdzie ze zawieszenie słabe to wiadomo z ceny zejdzie to wtedy sam sobie zrobie dla spokojnosci.

Opublikowano (edytowane)

jak masz blisko do niego to podjedź i obejrzyj najlepiej z kimś drugim co się zna na autach jak już tak się na nią napaliłeś :mrgreen: ale jeśli masz całą Polskę do przejechania to bym go uprzedził ze jeśli okaże się coś nie tak z autem to gość niech ci oddaje kasę za podróż i powiedz ze przyjedziesz specjalnie z mechanikiem jak zacznie coś wtedy przez telefon kręcić to znaczy że podpada jeśli się zgodzi to można starać się zaufać

ale sam przebieg jeśli nie potrafi udokumentować nawet z dnia zakupu tej bemki to już trochę podpada :)

powiem taką anegdotę ,kawał z życia ap ropo kaszubów bo Kiszewa to kaszubiaki z tematu transportu

stoi kaszub w kolejce pod załadunek i przychodzi do niego kolega co stoi za nim i pyta

eeee kaszub a czemu jak się zawsze budzę rano to ty w kolejce jesteś przede mną a wieczorem zawsze za mną ?:mrgreen: :mrgreen:

Edytowane przez driverv8
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Chinskie ksenony z tesco :|
Opublikowano
Tylne lampy przyjechały w kontenerze z Chin. Dodatkowo namieszane z listwami zewnętrznymi ( góra chrom, dół shadow ). Zastanawiam się również jak mu się udało założyć kołpaki z e36 na felgi z e39. Sam kiedyś próbowałem lecz nie dałem rady.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Niedawno sprzedałem taki rocznik w TDS-ie dla mnie laleczka :mad2: za 8 koła :mad2: alem musiałem.
Opublikowano
także kolego blaca nie napalaj się tak od razu,jeśli już auto z kraju to po dużo niższej cenie nieraz idzie kupić poszukaj jeszcze ,na forum popilnuj może coś lepszego się trafi ja za taką z DE 3.0d z 2000roku full wypas dałem 9tyś z przerejestrowaniem w stanie igła. a przebiegu już miała ponad 300tyś km.