Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

znalazłem na allegro taki ciekawy przycisk w kosmicznej cenie :)

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=87582298

sam przycisk można kupić w byle sklepie elektronicznym (przełącznik impulsowy), więc moje pytanie brzmi: czy ktoś wie jak go podłączyć do stacyjki? hmmm jak widać na allegro kolega sobie dużo liczy za schemat podłączenia:) oczywiście nie chcę żeby splajtował no ale... :) czy ktoś zna się na rzeczy? lub może zakupił przełącznik na allegro i ma schemat? :)

Opublikowano
A jest sens takowy przycisk zakładać, podłączenie jest banalne ale i tak pierw trzeba przekręcić kluczyk, a skoro już się go przekręci to nie lepiej już odrazu startnąć z niego i po sprawie. Może i komuś może się to podobać ale mi osobiście taki przycisk kojarzy się z windą towarową :roll2:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
przycisk sie przydaje, gdy ktos ma połamaną stacyjke i nie ma kasy na wymiane. Robi sobie ukryty wlacznik zaplonu i przycisk do odpalania :norty:

pozdrawiam

t.

Opublikowano
no jednym moze sie podobac taki guzik innym nie, kwestia gustu. mi sie podoba, jednak ze schematu nie kapuje zbyt wiele :) hmmm inna sprawa to to ze mam juz ukryty wlacznik zaplony :) i nie wiem teraz czy podlaczenie wlacznika nie bedzie wygladalo troche inaczej.
Opublikowano
tzn u mnie jest tak ze wkladasz kluczyk, przekrecasz na zaplon i nic :) dopiero jak wlaczysz tajemniczy ukryty pstryczek to zapalaja sie kontrolki, pewnie niejedna osoba to ma ;) zwykle odciecie zaplonu. a teraz zeby zrobic odpalanie na guziczek to jak to zrobic? ma ktos taka instrukcje w jezyku polskim?