Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zamek ładny tylko te auto tam nie pasuje ,byłeś 160 km od stolicy i nie wpadłeś

byles 160 km od stolicy i nie wpadles !!!! ?? :evil:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Poprawiłem Ci foty Mario ;)
Opublikowano
zamek ładny tylko te auto tam nie pasuje ,byłeś 160 km od stolicy i nie wpadłeś

byles 160 km od stolicy i nie wpadles !!!! ?? :evil:

Rivasi tak jak wcześniej pisałem jak będziemy wracać to wpadnę :wink: :cool2:

Poprawiłem Ci foty Mario ;)

Dziękuję Jurek, bo przez Iphona nie mogłem tego ogarnąć :wink: :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Dwa zdjęcia z nocnej sesji przy zamku w Janowie Podlaskim :wink:

194bcc647bd59ce9.jpg

0ac42d7e0c3285f6.jpg

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Trzeba było zrobić dwie foty z różnym naświetlaniem jedno pod auto, drugie pod zamek :P. Teraz samochód się gubi :P
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano
a mi ta 1sza fota sie podoba,fajnie wyglada na tle zamku e91 Mariusza trzyma forme :) :cool2:
Opublikowano
Trzeba było zrobić dwie foty z różnym naświetlaniem jedno pod auto, drugie pod zamek :P. Teraz samochód się gubi :P

Zdjęcia robione tosterem także naświetlenia brak :P :wink:

a mi ta 1sza fota sie podoba,fajnie wyglada na tle zamku e91 Mariusza trzyma forme :) :cool2:

Dziękuję Jacku :cool2: Mi również ta pierwsza fota się najbardziej podoba a co do formy to E91 ją trzyma znakomicie ja zresztą również :wink: :)

Natomiast bardzo polecam ten zamek jako nocleg bo naprawdę warto w nim przenocować :cool2:

Opublikowano
ja bym odwiedził, ale boje się że tam straszy

Bez obaw Arku nie taki zły duch jak o nim piszą :lol: :P

To jak na toster to liga :P

Bo ten toster to Bosh :lol: :P

bylo sie odzywac, to 30km ode mnie

Szkoda bo w Siemiatyczach byłem przejazdem jak jechałem do Sejn :? :|

Można było się spotkać i porobić foty naszych wozów :wink:

Wczoraj zaliczyłem Bumą Trakai i Vilinus na Litwie i cyknąłem dwa zdjęcia na pamiątkę :wink:

To zdjęcie z zamku z Trakai

85e22ce5f09a4589med.jpg

To zdjęcie z Vilinus

d33d295c2420b49fmed.jpg

Tak wygląda samochód maksymalnie obciążony czyli 4 osoby oraz pełny bagażnik, zdjęcie z wyjazdu z miasteczka Sejny.

bf70df0487b154dfmed.jpg

Następnym miejscem mojego pobytu jest Goniądz niedaleko miasteczka Mońki, gdyby ktoś miał ochotę się spotkać to jestem na tak :wink: :)

Opublikowano
Przy takim załadunku nic nie przyciera na większych koleinach ?

Niestety ale delikatne obcierki się zdarzają ale tylko gdy auto wpadnie w głębsze zagłębienie w drodze, natomiast na tyle mam dystans 15 mm i prawdopodobnie to przyczyna obcierek ale niestety nie mogę zrezygnować z dystansów bo w przeciwnym razie nie mógłbym założyć felg 313-stek ponieważ mają zbyt dużą wklęsłość i ramiona by uderzały o zacisk hamulcowy :|

Tak jak napisałem wyżej obciera przy pełnym załadunku, jak tylko wyładuję bagażnik wtedy już nie obciera :)

Opublikowano
Bylo zajechać nad zalew :P do zwiedzenia u nas byla grabarka (prawoslawny odpowiednik czestochowy) i wiele innych :D :D
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Bylo zajechać nad zalew :P do zwiedzenia u nas byla grabarka (prawoslawny odpowiednik czestochowy) i wiele innych :D :D

Nad zalewem nie byłem ale Grabarkę oraz Mielnik zaliczyłem, ciekawe rejony i faktycznie jest co zwiedzać :wink: :cool2:

dla tego ja delikatnie podniosłem całe auto ,teraz nic nie ociera

Będę musiał nad tym pomyśleć, chociaż te obcierki u mnie nie są takie częste ale na naszych wspaniałych drogach zdarzają się.

Wczoraj zaliczony został zamek w Tykocinie, zamek odbudowany od podstaw i jeszcze nieskończony, właściciel który zakupił od państwa zamek a właściwie fundamenty bo zamkowych cegieł zbudowano kościół i parę innych budynków w Tykocinie od 20 lat bez żadnego wsparcia uni europejskiej i państwa odbudowuje zamek własnymi środkami, jestem pod wielkim wrażeniem że są osoby w tym kraju którzy podejmują się takich wyzwań by uratować piękny zamek naszych przodków przed zapomnieniem co ciekawe to jedyny zamek na podlasiu :|

Polecam na zwiedzanie tego obiektu jeżeli ktoś będzie w okolicy bo warto :cool2:

Jedno zdjęcie z zamku i jedno z placu głównego z Tykocina na którym jest kościół który zbudowany został z zamkowych cegieł :?

9939c13bda5364d3med.jpg

d50b81f671bfa939med.jpg

Jedno zdjęcie zrobione przy kościele w Supraśli.

89d4c6f3ec351318med.jpg

Opublikowano

Mariusz a używasz rękawic mocy ? Bo może obciera jak ich nie masz na rękach i kierownica Performance protestuje ;)

Ładną trase widzę robicie. W PL sporo ciekawych miejsc /tras. Fajnie jakby udało się kiedyś spiknąć w kilka aut osób co się znają chociażby ty,arek,rivasi, ja i razem z rodzinami zrobić jakiś wypad pt-ndz. Wypad tani a pewnie sporo by się podziało

Opublikowano
Mariusz a używasz rękawic mocy ? Bo może obciera jak ich nie masz na rękach i kierownica Performance protestuje ;)

Ładną trase widzę robicie. W PL sporo ciekawych miejsc /tras. Fajnie jakby udało się kiedyś spiknąć w kilka aut osób co się znają chociażby ty,arek,rivasi, ja i razem z rodzinami zrobić jakiś wypad pt-ndz. Wypad tani a pewnie sporo by się podziało

Jacek używam rękawic mocy ale zmieniłem ze skórzanych na rękawice z alkantary i może dlatego się obraziła i obciera :lol:

To prawda w Polsce jest wiele ciekawych miejsc i byłoby ciekawie w kilka aut zrobić taki weekendowy wypad, trzeba coś takiego zoorganizować :wink: :cool2:

Ostatnio byliśmy betką w Kruszynianach przy jednym z niewielu meczetów Tatarskich w Polsce i cyknąłem takie foto.

89d4c6f3ec351318med.jpg

Po przyjeździe do miejsca noclegowego zastałem takie coś :lol: :cool2:

c1edb08fd82ce186med.jpg

Co o tym myślicie? Kotek znalazł sobie nowy dom :lol: :lol:

Nawiasem to nowe felgi Performance tak go przyciągnęły :norty: :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kotek ma dobry gust. Na byle czym nie śpi :)

Zgadzam się Mariusz, ma niezły gust :wink: :cool2:

Mariusz kiedy zmieniłeś felgi....??

Marek felgi zmieniłem przed wyjazdem no i do tego nowe opony GoodYear Assymetric 3 ale się nie chwaliłem bo zmieniło się tylko tyle że nie ma znaczka M a jest napis BMW Performance ale najlepsze jeszcze nadejdzie :wink: :cool2:

Opublikowano

Marek felgi zmieniłem przed wyjazdem no i do tego nowe opony GoodYear Assymetric 3 ale się nie chwaliłem bo zmieniło się tylko tyle że nie ma znaczka M a jest napis BMW Performance ale najlepsze jeszcze nadejdzie :wink: :cool2:

Mario już nie nadążam za Twoimi modami.... :shock:

Opublikowano
O proszę nie wchodziłem dawno na Twój wątek a tu znów zmiany. Wypoczywaj bracie cobyś siły nabrał do tyry:) Pozdro dla Was
Opublikowano

Mario już nie nadążam za Twoimi modami.... :shock:

Już niedługo się wyjaśni :wink:

O proszę nie wchodziłem dawno na Twój wątek a tu znów zmiany. Wypoczywaj bracie cobyś siły nabrał do tyry:) Pozdro dla Was

Troszkę tylko zmian a wypoczynek jest doskonały i przygotowany jestem do tyry na 100% :wink: :norty: :cool2:

Wczoraj zaliczyłem Frombork i port przy zalewie wiślanym :)

cc081fe535813b8fmed.jpg

Zdjęcie z portu:

b7c4a6ce125713c3med.jpg

No i przy okazji odwiedziliśmy Braniewo i zdjęcie przy Bazylice:

67a283c6adc51597med.jpg

Opublikowano

Urlop dobiegł do końca i czas wracać do domu przy okazji powrotu do domu odwiedziłem kolegę z forum Arka i takie foto na pożegnanie:

46aafeff1c90dcdcmed.jpg

Szkoda tylko że było to szybkie spontaniczne spotkanie ale następnym razem postaram się przyjechać na dłużej :wink: