Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
heheh wyglada [bAD] :)

heheh, dzięki :P

:cool2: Jak moja tylko że czarna :wink:

Wygląda podobnie ale jest kilka drobnych szczegółów odmiennych niż twoja kanapa Damian :) :wink:

Przede wszystkim zauważ że zagłówki są wyprofilowane na wzór przednich foteli Performance poza tym siedzisko tylnej kanapy jest zrobione na wzór przednich foteli Performance, zrobię dokładniejsze zdjęcia to pokażę o co chodzi :) :wink:

No nareszcie coś drgnęło :wink: Kanapa [bAD]. :shock:

To ja poproszę o namiary, mam kilka pomysłów na alcantare. :roll:

No nareszcie :) :wink: Kanapa naprawdę wygląda zajebiście ale zdjęcia nie oddają całego efektu. Namiary na fachowca wyślę na priv.

Pieknie Mariusz !

Dziękuję Bartku, już niedługo wiosna to zawitam u Ciebie to obejrzysz na żywo jak się prezentuje :) :wink:

Jest miazga :twisted:

Teraz jeszcze tylko boczki drzwi :wink:

Dziękuję Marku :) :wink: :cool2:

Dokładnie tylko boczki i będzie gitara :wink: :)

Wygląda świetnie :cool2:

Po złożeniu wszystkiego środek wraz ze srebrnymi listwami carbon będzie tworzył przemyślaną i zgraną całość :wink:

Dziękuję :) :wink: :cool2:

Mam taką nadzieję :) :wink:

no to w środku już chyba koniec pracy? :cool2: ja dalej czekam na to co na zewnątrz ;)

Mariusz jedynie boczki drzwi do obszycia i myślę nad zrobieniem tyłów przednich foteli Performance obłożeniem srebrnego Carbonu i to by było wszystko.

Na zewnątrz też jest kilka rzeczy poprawionych :) :wink: :wink: Niebawem szczegóły :) :wink: :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Mariusz to dawaj na wycieczke za tydzień z rodzinką i będzie okazja zobaczyć wszystko na żywo przy okazji dużego zlotu coś koło 100 aut, będzie arek, ja, może Rivasi wybrałbyś się w końcu do tej Warszawy :)

https://www.facebook.com/events/1234652159974963/

Ciekawa propozycja ale nie wiem czy będę w stanie wszystko dokończyć :? :cry:

Na pewno będę w Warszawie 13 maja więc możemy zrobić jakiś spot :wink: :cool2:

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a nie chcial bys sobie zrobic jakies pro sesji srodka w ta sobote 13 ?? bo zasluguje a zdjecia z iphona nie oddaja jaki srodek jest fajny.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
a nie chcial bys sobie zrobic jakies pro sesji srodka w ta sobote 13 ?? bo zasluguje a zdjecia z iphona nie oddaja jaki srodek jest fajny.

myśle że żeby sesja była pro to trzeba by to porządnie oblać :)

Opublikowano

ja mam taras gdzie mozna oblewac i pro barmana na miejscu : to istotne elementy oblewania :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

ja mam taras gdzie mozna oblewac i pro barmana na miejscu : to istotne elementy oblewania :mrgreen:

ja jestem chętny zarówno jako same chłopy jak i w wariancie z naszymi pięknymi połówkami :)

Opublikowano
tylko wez pod uwage ze 10 osob to na dole u siebie pomieszcze potem bedzie tloczno (jest jakies 100 metrow na dole jednym ciagiem) :wink:

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wspaniałe masz to auto, modzone z głową, wszystko do siebie pasuje. Zarówno w środku, jak i z zewnątrz sportowa elegancja. Jakbyś przejeżdżał w moich okolicach Skoczów Bielsko, chętnie na żywo obejrzałbym, bo mnie dopiero czekają mody. Gratulacje :cool2:
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Ciekawa propozycja :cool2: A prawdą jest że zdjęcia z Iphona nie oddają tego wszystkiego :?

Mariusz miał się zastanowić nad spotem w stolicy i dać znać.

Oblewanie to dopiero po spocie jak już a w sobotę tak faktycznie to przyjeżdżam na GP na Żużlu więc o 19 muszę być na stadionie narodowym a po zawodach można oblewać :mrgreen: :norty:

13 maj to dobry termin :norty:

ja jestem chętny zarówno jako same chłopy jak i w wariancie z naszymi pięknymi połówkami :)

tylko wez pod uwage ze 10 osob to na dole u siebie pomieszcze potem bedzie tloczno (jest jakies 100 metrow na dole jednym ciagiem) :wink:

Ja jestem za i się dostosuję a myślę że aż tak tłoczno to nie będzie :) :cool2:

Opublikowano
Wspaniałe masz to auto, modzone z głową, wszystko do siebie pasuje. Zarówno w środku, jak i z zewnątrz sportowa elegancja. Jakbyś przejeżdżał w moich okolicach Skoczów Bielsko, chętnie na żywo obejrzałbym, bo mnie dopiero czekają mody. Gratulacje :cool2:

Dziękuję kolego za uznanie :) :cool2:

W Bielsku jestem dość często w BMW Sikora po części także możemy się spotkać i pogadać tylko musiałbyś dać jakieś namiary na Siebie na priv to się zgadamy :) :wink:

Opublikowano
Post spot mozemy zaczac wczesniej a Czerwony sie dolaczy :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Jak spotujecie na Poludniu - wezcie poczekajcie z miesiac az sie nie ogarne z zawieszeniem i hamulcami xD Bo obecnie stoi mi na klinach bez zaciskow w garazu xD
E92 335d Stage H
Opublikowano
spotujemy w wawie z pewna iloscia plynow, mozesz zawsze przyjechac pociagiem :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

To mozesz przyleciec samolotem albo prywatnym helikopterem :)

NB : pociag jest lepszym sposobem transportu od auta : szybszy, bezpieczniejszy, wygodniejszy (zazwyczaj) i przyjazny dla srodowiska. Sadze ze juz jezdziles Eurostarem/TGV a wiec twoje oburzenie wydaje mi sie na pokaz :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No po tym co dzisiaj widziałem przy okazji spotkania z Mariuszem we Wrocławiu to będzie co oglądać :cool2: :cool2: :cool2: Liczę na jakieś fotki z tej imprezy,bo widzę ,że niezły setup aut się szykuje :cool2:
Opublikowano
Post spot mozemy zaczac wczesniej a Czerwony sie dolaczy :)

Zgadzam się z kolegą :cool2: :)

macie juz miejsce na spot

Właśnie :?:

Jak spotujecie na Poludniu - wezcie poczekajcie z miesiac az sie nie ogarne z zawieszeniem i hamulcami xD Bo obecnie stoi mi na klinach bez zaciskow w garazu xD

Tyle nie możemy czekać :P :lol:

spotujemy w wawie z pewna iloscia plynow, mozesz zawsze przyjechac pociagiem :)

Dokładnie :P

To mozesz przyleciec samolotem albo prywatnym helikopterem :)

NB : pociag jest lepszym sposobem transportu od auta : szybszy, bezpieczniejszy, wygodniejszy (zazwyczaj) i przyjazny dla srodowiska. Sadze ze juz jezdziles Eurostarem/TGV a wiec twoje oburzenie wydaje mi sie na pokaz :)

:lol:

w sobotę będzie okazja obejrzeć auto czerwonego

viewtopic.php?f=168&t=209796&p=2364595#p2364595

Będzie się działo :lol: :mrgreen:

No po tym co dzisiaj widziałem przy okazji spotkania z Mariuszem we Wrocławiu to będzie co oglądać :cool2: :cool2: :cool2: Liczę na jakieś fotki z tej imprezy,bo widzę ,że niezły setup aut się szykuje :cool2:

Miło było Cię spotkać Mariusz :cool2:

Szkoda że nie przyjechałem BMW tylko Toyotą ale obiecuję następnym razem trzeba zoorganizować spota we Wrocku natomiast co do tej odebranej rzeczy to jutro postaram się wrzucić parę zdjęć z montażu nowych gadżetów no i na spocie też zdjęcia pocykamy i się wrzuci dla potomności :) :cool2: