Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
255 na 9,5

a możesz mi zdradzić jakie masz odsadzenie w tych kołach, 9.5x19 ET ??

bo w moich wyjdzie ET8 przy 9.5" i z moich przymiarek wychodzi że jest na równo z nadkolem

Opublikowano
255 na 9,5

a możesz mi zdradzić jakie masz odsadzenie w tych kołach, 9.5x19 ET ??

bo w moich wyjdzie ET8 przy 9.5" i z moich przymiarek wychodzi że jest na równo z nadkolem

ET35 + dystans 5mm

Opublikowano
z przymiarki wynika że krawędź rantu felgi 9.5x19 et8 jest na równo z nadkolem, znowu 8.5x19 ET12 na przodzie identycznie jak tył czyli tez na równo, tak wynika z przymiarki a nie obliczeń :) dodam że mam X-drive ale to chyba bez róznicy
Opublikowano

Jest jeszcze jedna sprawa, opona oponie nie równa jeśli chodzi o ich szerokość.

Np. dwie opony 255/40, potenza re70 i dunlop DSZ1SS, różnica w szerokości bieżnika to 18mm

Wiem bo miałem obie i mierzyłem, a zastanowiło mnie to gdy jeden kpl. obcierał o nadkole a drugi nie ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki mały szczegół ta nerka, a jak zmienia wygląd auta :D U mnie też ostatnio założyłam i jest zdecydowanie bardziej agresywnie. Jeszcze lepiej to wygląda na żywo. Czarnula i z daleka tylko ksenon błyska :mrgreen:

P.S. Fajna rejestracja :mrgreen:

• Zarejestrowani
Opublikowano
Jak Ci felgi nie siedzą i wystają to pozostaje zrolować troszkę nadkola, czego się nie robi dla wyglądu :norty:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
chodzi mi po głowie żeby to pomalować na czarny połysk... lub może na jakiś grafit ? ma ktoś może jakieś fotki jak by to wyglądało w czarnym połysku ?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano