Skocz do zawartości

BMW E46 - angel eyes/ringi w poliftowej lampie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sie dowiedziec czy ktos z was montował SAM angel eye do e46 do poliftowej lampy ? Powiedzcie mi czy po rozbrojeniu klosza bedzie mi parowała lampa np w zimie albo po umyciu auta ??

Jakie ringi polecacie i pod co sie je podpina ? Pod postojowke czy trzeba sie bawic w jakies przetwornice itp ?

Opublikowano
:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :mad2:
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Trochę zdolności manualnych i wszystko będzie jak należy . Z drogiej strony nie ma ryzyka nie ma zabawy. Jakie ringi?? Osobiście nie mam ale pełno tego znajdziesz na you tubie : podłączenia i rodzaje. Temat był wielokrotnie poruszany .
Opublikowano
Słyszałem, że w polifcie klosz jest klejony ale mogę się mylić także proszę mnie poprawić. Co do innych rzeczy to ja mam ringi CCFL i polecam, inni polecają LED SMD, ale nigdy nie bierz zwykłych ledów. Podłączasz się pod postojówke a czy będziesz miał przetwornice to zależy jakie ringi wybierzesz.
Blachary Mam Was