Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewnie bedzie :search: pekla mi glowica w 525 tds chce go dobrze odpowietrzyc (oczywiscie po wymianie) .od 20 minut prubuje znalzc to ale nic nie wychodzi. jak byscie mieli jakis namiar na glowice to bede wdzieczny. beda koszta :cry:
Opublikowano

sam sie odpowietrzy. Normlanie zalej plynu, zagrzej motor, dolej do kreski i mozna jezdzic.

P.S. Mam taka glowice jakby co to prv albo dzwon.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
uważajcie panowie na głowice z giełdy, mam znajomego mechanika, robił pękniętą głowice w tds (5 lejących miejsc-2200zł za spawanie bez gwarancji szczelności-nienaprawialne-aż przelewało płyn przez silnik na postoju!) dopiero 4 głowica okazała się uczciwa (głowice+koszt montażu aż 6000zł-paranoja!!!!!!
Opublikowano
uważajcie panowie na głowice z giełdy, mam znajomego mechanika, robił pękniętą głowice w tds (5 lejących miejsc-2200zł za spawanie bez gwarancji szczelności-nienaprawialne-aż przelewało płyn przez silnik na postoju!) dopiero 4 głowica okazała się uczciwa (głowice+koszt montażu aż 6000zł-paranoja!!!!!!
Opublikowano
No niestety tak bywa. Dlatego jak kupujesz glowice to z gwarancja na rozruch. Mozesz ja wtedy zawiezc na szczelnosc i planowanie. Jak jest uczciwy sprzedajacy to zgodzi sie bez problemu.
Opublikowano
oczywiscie ze tak, przy zakupie takich czesci nie mozna postepowac inaczej bo jak sami widzicie sie nie oplaca .... (6000pln :shock: ) to za to sobie 2 silniki kupisz :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D