Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Chciał bym odświeżyć temat odnośnie jakiegoś spotu w Rzeszowie. Teraz jest czas urlopów to może szybciej uda się wszystkim chętnym zainteresowanym znaleźć czas.Jeśli ktoś chętny niech się podpisuje z jakimś dogodnym terminem.Pokażmy że RZESZÓW I PODKARPACIE też żyje :D

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano

Proponuje ostatni weekend wakacji niedziela 1.09.2013 , miejscówka nie będzie dogodna w kwesti odległości dla każdego ale każdy chyba lubi nawijać km.

Odcinek nieuczęszczanej oddanej autostrady A4 Jarosław-Radymno . Ruchu praktycznie nie ma , 1 auto na 15 minut , dwa ogromne parkingi po obu stronach autostrady z ławeczkami zadaszonymi, szaletami z XXI wieku . Niedaleko parkingu zjazd i wiadukt , można nakręcić super filmik, można zrobić grilla inetgracyjnego itd.

Plusem jest przede wszystkim pusty parking w szczerym pagórkowatym terenie odgrodzonym nasypem od autostrady , brak ruchu no i autostrada.

http://obrazki.elektroda.pl/9083471600_1375212147.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kurcze bede po weselu ale bardzo chetnie bym wpadl, moze znajde kierowce ;)
Opublikowano
Panowie ja również bardzo chętnie zaliczyłbym spotkanie,jako że jestem nowy na forum i mam do Rzeszowa niedaleko z przyjemnością poznam Kolegów z Forum :cool2: .Termin 1.09.13 - pasuje.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Więc termin mamy ustalony - 01.09.2013 mi oczywiście pasuje natomiast miejscówy : kolega proponuje Radymno - czemu nie ,jestem na tak ale może być spora część forumowiczów którzy będą chcieli z zlotu w rzeszowie np. na podpromiu , więc piszcie co do miejscówy która z tych wam pasuje ,ewentualnie zaproponujcie nowe ale musimy się streszczać bo 01.09 już niedługo . Mi odpowiada każda lokalizacja :)
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Co prawda jestem z lubelskiego ale chetnie sie zjawie w Waszych stronach:)

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

• 4 miesiące temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)

Odświeżę temat, może zorganizujemy spota Podkarpackiego albo Południowo-Wschodniego jak kto woli , ustalmy jakiś termin odległy aby wszystkim pasowało,

miejsce do omówienia w zależności od pory dnia i pogody , może warto byłoby się forumowo zintegrować tym bardziej że zapowiadają się fajne imprecy forumowo-klubowe w tym roku :D

Proponuje przenieśc temat tutaj :-)

viewtopic.php?f=168&t=237260

Edytowane przez Robi69
Opublikowano
Odświeżę temat, może zorganizujemy spota Podkarpackiego albo Południowo-Wschodniego jak kto woli , ustalmy jakiś termin odległy aby wszystkim pasowało,

miejsce do omówienia w zależności od pory dnia i pogody , może warto byłoby się forumowo zintegrować tym bardziej że zapowiadają się fajne imprecy forumowo-klubowe w tym roku :D

Ja się pisze na to :D

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie to na co czekacie? Ja mam to zorganizowac? Niech ktos poda date i miejsce i mozna rozmawiac o konkretach.