Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozwiązanie dla majsterkowiczów - kupić pilot trzy kanałowy np na Allegro i wszczepić go w lusterko .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 908
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kodował ktoś odsuwanie fotela po zgaszeniu samochodu ?? Albo wiecie jaki moduł odpowiada za fotel albo pamięć foteli ?? Kierownica idzie do góry ale fotel nie a wiem że można to zakodować tylko nie wiem jak. Dzięki za pomoc
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem z moim HUD, zakodowałem w nim opcje z m5 i wszystko niby działa ale niestety po ok 30s wraca do podstawowego wyświetlania i tak przy każdym odpaleniu.

Ktoś zna rozwiązanie tego problemu ?

Opublikowano

W przedliftach też Apacer, ale być może trzeba jakiejś aktualizacji modułów?

Ja mam 09/2005 i działa.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Ciekawe jest to żeprzez to 30 sekund działa pokazuje wartość obrotów itp jedyny problem to to że znika po 30 sekundach
Opublikowano

Chcialem zapytać o CBŚ reset . Jak auto ma przekroczona ilość kasowania inspekcji olejowej to da się w tool32 to skasować ? .

Widziałem instrukcje ,ale jeśli to nie pomaga ?

Opublikowano

Ista w funkcjach serwisowych ?

Chodzi o to żeby interwały naliczały się na nowo od 1 do 30...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam a da radę razem z ringam ustawic brewki do jazdy dziennej? szukałem dzis próbowałem kilku opcji ale nie poszlo.

Chciałbym ringi razem z brewkami jako DRL ustawic

pozdrawiiam

Jack_Strong-
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niestety nie, też już próbowałem.

Moze przez nettodaten ale aż tak mi nie zależy :wink:

Jedyna opcja to jeździć na postijowychy

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Jak tool32 nie pomaga to w ista można zrobić korektę

Nawet ista nie pomaga . Po ponownym włączeniu zapłonu znowu się wyświetla na czerwono serwis olejowy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej

doposażyłem e61 w fotele mpakiet z pamięcią i grzaniem, wcześniej miałem zwykłe z pamięcią i bez grzania. Dokupiłem odpowiedni panel pod grzanie foteli. Jakie kody fa powinienem wprowadzić w ncs ie ewentualnie jakieś kodowanie?

Opublikowano

Witam mam pytanie

E60 530i 2007 manual

Chciałbym zakodowac m hud tak żeby aktualny bieg pokazywało, jak trzeba to zakodowac dla manuala, no i czy jest możliwość przeskalowania obrotomierza w hud.

Diagnoza n53/n43 info pw
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...