Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Również postaram się być jak na 20 się nie wyrobie to o 21 pojawie się na sadybie :) to będzie pierwszy raz :mrgreen:
Opublikowano
Ja także zgłaszam swoją obecność w dniu jutrzejszym, również pierwszy raz :lol:
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.
Opublikowano
Ja natomiast już wiem, że będe na 21 na sadybie wcześniej nie dam rady...:/ chyba, że złapie was gdzie jak będziecie z Wola Parku wyjeżdzali...
Opublikowano

nowa miejscówka :cool2: nowe autka :cool2: nowi ludzie :cool2:

Gallardo lp560-4 na rejestracji SK gnajądzie z dwoma 335i ponad *** km/h w deszczu :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: ale to jest niskie kurde..... a jak brzmi i wygląda... ohhhh ahh.... zakochałem sie:P

cheeroki, sorka żę nie zadzwoniłem, ale na forum znikła mi wiadomość z twoim numerem;/ :(

• Członkowie klubu
Opublikowano

Tylko fotek brak :cry2:

Zająłem się wymianą poglądów z uczestnikami :D i tylko jedną fotkę zrobiłem :mad2:

Opublikowano

cheeroki, sorka żę nie zadzwoniłem, ale na forum znikła mi wiadomość z twoim numerem;/ :(

Masz bana!!

o której byliście na Sadybie?

Czy kolejny spot jest od razu na Sadybie?

Nie umniejszając BMW, Gallardo to fascynujące auto, ryk gdy lecisz leśną krętą drogą, skrzynia która dosłownie kopie w plecy i ta dziecinna łatwość wchodzenia w winkiel 200+ z lekkim uślizgiem tyłu :twisted: wiele bym dał, żeby jeszcze polatać w takich warunkach.

Opublikowano

Forum ma małą skrzynkę odbiorczą, chyba tylko na 50 wiadomości :D

Wyślij mi na priv jeszcze raz swoj nr, to sobie go zapisze ;)

Za dwa tygodnie też będziemy na sadybie, jest miło ciepło a i dobre oświetlenie do zdjęć jest ;) - tylko sołtysa z aparatem zabrakło.

Blisko jest jedzenie itp, tylko niemieckie autostrady ciut dalej. Ale na zime miejscówka IDEALNA.

Opublikowano
Spocik na plus ! Masa śmiechu jak zostało nas 5 :-) powrócik do domu tez ok z kolega z 328i mój x pokazał pazurki na mokrym . Musimy sie wybrać na Niemcy 330xd 231 km vs 328i 231km mogło by byc ciekawie :-)
Opublikowano
Byłem pierwszy raz zdecydowanie duży + :mrgreen: natomiast trochę zdziwiłem się frekfencją :? jeżeli chodzi o miejscówke dla mnie idealna mam 10 min :)
Opublikowano

no frekwencja nie była taka mała, czasem zdarzało się że było po 3-5 aut ;) ale jest coraz lepiej, generalnie jak jest 10+ aut to już jest BAARDZO fajnie.

Za tydzień postaramy się tam zrobić ładną sesją, niech każdy umyje autko, obmyślimy ustawienia i zrobimy znowu gites sesję na forum :)

Zdjęcia wszyscy w parach w trójkątach i jak kto woli kombii sedany coupe, diesle benzyny, białe, czarne, srebrne, dowolne kombinacje - zaszalejemy a co;d

Także liczymy na dużą obecność :)

@kacpercio: zdążysz odebrać autko do tego czasu?