Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak ma sie wejscia , wszytsko da sie zrobic ...

Jak się ma wejścia, a Ty podobno pracowałeś w warsztacie ja nie, to się kupuje części po cenach hurtowych /warsztatowych/, albo nawet po hurtowych bez VAT-u. :norty:

Opublikowano
Apropo dlugiego sworznia podobno nie jest to taki jak krotki wyprasowywany tylko miejsce na kule jest wylane w alu. Najszybciej byloby poprostu wywiercic/wytoczyc otwor pod wymiar na sworzen meyle. Innego sposobu chyba nie ma chyba ze rozebranie sworznia meyle i przekladanie bebechow co chyba juz nie warte zachodu. Gdzies w necie widzialem foto z przeciecia wahacza ktos zrobil fote i pokazal jak wyglada w przekroju krotki a jak dlugi. Niemniej jednak jesli komus sie uda to bedzie mial wymienne sworznie na przyszlosc a ja chetnie obejrze fotostory :)
Opublikowano
upust jest , ile procent nie wiem trzeba miec dzialalnosc warsztat numer klienta , dokladnie nie wiem ja robilem jako pracownik , szczerze mowiac tutaj u mnie ceny maja duze , pytalem sie o wahacze to w hurtowni gordon najtaniej 430 zl , na numer klienta pewnie z 20 procent upustu i jeszcze pozniej vat hehe , ale ja sie w to nie bawilem , bo szczerze mowiac siedza glaby za biurkiem i nie wiedza ze jest bmw e46 1.9 beznyna i bedzie mi wciskal gosciu kit ze nia ma i wez z takim rozmawiaj
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mowisz o tej gumie z aluminowa lapa ? na dwie sruby ,

Jesli to to nie trzeba

Jesli mozesz daj rysunek z http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=AL31&mospid=47631&hg=33 i o ktora czesc chodzi

Opublikowano

tAK MYSLALEM ZE CHODZI MU O TULEJE tYLNA WACHACZA PRZEDNIEGO

Dlatego niech da rysunek z realoem.

Jesli chodzi mu o tulejke dolna na tylnym wachczu zewnetrzna no to tam ustawia sie zbieznosc