Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam probelm dzis podjechałem pod dom było wszystko ok , po godzinie wsiadam chce odpalic nic pare razy nic , wiec przelaczyłem na benzyne za hmm 10 razem złapal ale obroty strasznie szalały , przejechałem kawałek dalej to samo i nagle zgasł i cisza . znowu po kilkunastu kreceniach złapał wiec przełaczyłem na gaz i cisza i od tej pory nic nie łapie , pomocy ;(
Opublikowano

Wykręć swiece.. ale sprawdz kazda po kolei czy jest iskra a nie tylko pierwsza.

W moim is-ie padly świece.. najlepiej zaopatrz sie w pomocnika.... on niech kreci a Ty pryskaj plakiem w przepustnice... jak niebedzie łapać to problem z prądem... a wtedy sprawdz świece... czy nie są mokre... jak z nimi wszystko ok... to czujnik polozenia wału...

Ale najpierw sprawdziłbym świece. jak naprawisz dawaj znać

E38 728i 1999r
Opublikowano
mi sie wydaje ze masz gdzies przerwe w waznym obwodzie niestety przez neta nie okresle gdzie szukal bym kolo czujnikow w ksiazce pisza cze jezeli jakis obwud ma awarje to ecu odlacza go io uniemiozliwia uruchomienie motoru zeby nie zepsuc kata poczytaj ksiazke na forum wisziaslem ja do sciegniecja
jedynakk