Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1. czy w bmw e36 z 1993 r 2.0 i mam pytanie chciałbym zalozyć do niego halogeny ponieważ nie posiadam otwory na halogeny są po zatykane orgynalnie i czy jak zdejmę osłony pod halogeny to znajdę kable żeby podlączyć halogeny i żeby działały bez żadnych komplikacji ?

2. Czasami widze na niektórych bmw e36 przy przednich drzwiach takie pomarańczowe coś przyklejone czy da się to zlikwidować żeby nie było ślad że to było ani nic?

Opublikowano
Na jesieni montowałem znajomemu halogeny w cabrio też miał zaślepki.Ale mimo to wtyczki miał i wiązkę od skrzynki bezpieczników też wystarczyło od włącznika jeden kabel podpiąć.Ale ja znowu całą instalację musiałem robić sam bo nie miałem nic pod zaślepkami.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano

A masz obok włącznika świateł włącznik od halogenów :?: zderzak to zawsze mógł ktoś zmienić :D

a o "pomarańczowe coś przy drzwiach" to nie pomogę bo nie kojarzę :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

2. Czasami widze na niektórych bmw e36 przy przednich drzwiach takie pomarańczowe coś przyklejone czy da się to zlikwidować żeby nie było ślad że to było ani nic?

To pomarańczowe to chyba naklejka odblaskowa na drzwiach :lol: