Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim ! :) Mam pewien problem. W moim nie dawno kupionym e46 :norty: 318i (143km) jest pęknięty zbiorniczek wyrównawczy który przecieka. Trochę szukałem na forum ale nie znalazłem jaki zbiorniczek najlepiej kupić. Co sądzicie o takim czymś? : http://moto.allegro.pl/zbiornik-wyrownawczy-bmw-e46-x5-x3-1-8-2-0-2-5-2-8-i2917100424.html Jeśli kupie taki zamiennik to mi nie strzeli szybko? :?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano (edytowane)
Jeśli tyko pasuje to brać. Nie jest to część ani elektroniczna ani mechaniczna więc nawet produkcja spod małych chińskich rączek spełni zadanie. Pozostaje tylko pytanie o jakość wykonania, tzn. dokładność odwzorowania położenia króćców itp. :cool2: Edytowane przez MarkoS007
Opublikowano

Dokladnie, oryginaly pekaja i ludzie specjalnie zamienniki kupuja.

Tylko zorientuj sie po tematach, moze polecany jest jakis konkretny zamiennik wolny od wady?

Opublikowano

na forum były również sygnały że przez niektóre zamienniki były problemy ze spasowaniem i kontrolką płynu, ale ja sam tego nie przechodziłem.

jeśli mój oryginał wytrzyma też 12 lat, nie mam nic przeciwko :)

Opublikowano
Pytanie czy czujnik do płynu da się zabudować. W zamiennikach tych tańszych z chin często brakuje takich szczegółów.