Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj wymieniłem świece w swoim aucie. I prosił bym was o ocenę wyglądu tych starych,czy zauważacie w ich wyglądzie coś nie tak, jakieś nieprawidłowości :?:

https://picasaweb.google.com/108410745570628759026/20121222?authkey=Gv1sRgCIf6ifaH78aAAg

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jeszcze dałyby radę, wyglądają w miare ok, ważne, że nie okopcone, mieszanka ok. W moim po zakupie wyciągnęłem świece które już nie miały rdzenia, tak był wyjarany, że chował się w obudowie. Nie wiem jak to możliwe, że jeszcze działały.. do tego całe okopcone były.
Opublikowano
Twoje świece wskazują na to że mieszanka paliwowa jest ok, sa rudawe i suche więc nie ma żadnych nieprawidłowaści w spalaniu i mieszance paliwowej, pozdrawiam