Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

pytanie jak w temacie. Chcialbym miec swiezszy soft dla Bluetooth'a, tak aby sie laczyl i zczytywal kontaktu z nowszych tel jak HTC One V, One X, Iphone 5

mam Inpe i kabel. kto mi pomoze to zrobic? niekoniecznie bezinteresownie:)

pozdrawiam

Opublikowano

Inpa i kabelkiem to tego nie zrobisz :-)

Musisz znać się na WINKFP i mieć pliki SPdaten, zajmuje to z 2 godziny jak się nie wysypie oczywiście :-)

A najlepiej znajdź kogoś z ICOMem w swojej okolicy i ci to zrobi wraz z innymi updatami i będziesz zadowolony.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
W Krakowie jest kolega z forum "ajlb"
Opublikowano
Ja mam Sony Xperia S i wczytuje kontakty z tel. Ale trzeba było to ustawić w opcjach tel. i potwierdzić podczas 1 łączenia. Soft mam nieaktualizowany.
Opublikowano

Cześć,

Orientujecie się, czy aktualizacja softu Bluetooth pomaga?

Mam Galaxy S III i niestety kontaktów nie ma :(

Zastanawiam się także czy sama aktualizacja Bluetooth jest wystarczająca i nie będzie kolidować z czymś innym? Pozostałe podzespoły działają wyśmienicie ;)

--

gv

Opublikowano
Cześć,

Orientujecie się, czy aktualizacja softu Bluetooth pomaga?

Mam Galaxy S III i niestety kontaktów nie ma :(

Zastanawiam się także czy sama aktualizacja Bluetooth jest wystarczająca i nie będzie kolidować z czymś innym? Pozostałe podzespoły działają wyśmienicie ;)

Na android 4.1.2 mam kontakty, na 4.1.1 też nie miałem.

Testowane na najnowszym sofcie samochodu, nie wiem jak jest w samochodzie ze starszymi wersjami softu.

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam NOTE i 4.4.2 i mam 3/4 kontaktów nie wiem czemu część została wgrana ale teraz gdy dodaje nowe kontakty do tel to już ich nie dodaje w BMW :(

Wie ktoś może czym takie coś jest spowodowane i czemu pozycja SMS jest nieaktywna? Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Takie coś jest spowodowane niekompatybilnością oprogramowania. Masz stary soft w module bluetootha w aucie i nowy soft w nowym modelu telefonu.

zrób upgrade softu w module bluetooth w aucie i problem powinien się rozwiązać.

Opublikowano

Cześć,

Nie wiem czy wniosę coś do tematu, ale u mnie pomogła synchronizacja kontaktów z Google :)

I działa do dzisiaj. Nawet na 4.3, czy 4.4 Kitkat (Cyanogenmod).

Bez syncho są problemy i brakuje kontaktów.

--

gv

Opublikowano

Panowie a co zrobić gdy wogól gubi mi połączenie bluetooth, połączy się by znowu zniknąć, a o kontaktach nie ma mowy aby były w książce w samochodzie. moja e60 jest z 2003. ktoś z okolic gorzowa pomoze? :norty:

a nie napisałem mam galaxy s2

Opublikowano
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, zakupiłem e60 530d 05r. navi professional które jest wyposażone w bluetooth i telefon w podłokietniku.

A więc mam kilka pytań:

- Gdzie wkłada się do tego telefonu kartę sim? ( cały czas widnieje komunikat że jest nie włożona)

- Czy można zrobić jakieś update bluetooth-a by połączyć się z smartfonem?

Opublikowano

A niby czemu nie podłączy telefonu przez Bluetootha ?

Przecież nie wiesz jakiego ULF czy Mulf człowiek ma w swoim aucie :/

Update bluetootha można zrobić , co do karty sim to może być w samej słuchawce.

Opublikowano

dzięki za częściowe odpowiedzi.

Możecie coś doradzić od czego zacząć by posprawdzać co z tym bluetoothem u mnie jest by w miarę z niego skorzystać i się nie marnował.

Z góry dzięki pozdrawiam

• 2 lata później...
Opublikowano
Czy po udate softu jest możliwe odtwarzanie muzyki z telefonu np. z serwisu Tidal lub zwykłe mp3?
Pozdrawiam