Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..dodaję tutaj temat,bo końcówka CZĘŚCI więc może tutaj podpasuje,a jeśli nie,to bym prosił o przeniesienie tematu.

a więc..wczoraj troszkę popadało,poniosło kolegę i zawinął się na słupie.. no nie istotne.. ALE.. chcę mu pomoc w sprzedaży części z auta,więc zamieszczę kilka zdjęć,jeśli ktoś by był zainteresowany jaką kolwiek częścią to prosiłbym o konktakt 794 26 26 46.

http://www.fotosik.pl/u/kamilsfinks/album/1328332

tutaj kilka zdjęć :) Pozdrawiam

Opublikowano
Jestem zainteresowany pakietem chrom, jaka cena?
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano

Panowie..w sob/niedz przysiądę do rozbierania,porobię zdjęcia i będę wyceniał adekwatnie do stanu danych elementów.

PS. Zawieszenie igła..2 tyg temu wymieniane Nówki wahacze itd, zimówki dopiero co założone..no troszkę jest tych 'fantów'.

PISZCIE NA PRIV :)

Opublikowano
Jeśli wahacze LMFa to wstępnie zaklepuję. I jeszcze komplet 4ech klamek, wraz z mechanizmami wewnętrznymi (bez wkładki kluczyka). Jaka cena za komplet??
Opublikowano

zimówki rozmiar 205/55/16

zimówki były autentycznie 2 dni na aucie.. nie są to salonówki - kupione u wulkanizatora

cena 300zł

opony można kupic na aluminiowych felgach 16" , jedyna wada,to jedna felga do wyprostowania i na prawdę nie ma tragedii.

MANETKA BC jest,jeśli jest jeszzcze zainteresowanie to poproszę wiadomość na priv :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A te klamki nie są przypadkiem tylko w poliftach? :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.