Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto mógłby polecić sprawdzonego i kumatego gazownika z okolic północno-wschodniego Mazowsza , który zna się na tym silniku?

Nie chciałbym jeździć na ewentualne poprawki i regulacje po 100-200 km w jedną stronę...

• 5 tygodni później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

W warszawie jest bardzo kumaty majster, mam tylko nr telefonu i adres:

607083269

ul Hery 11A.

Serwisowałem u niego 2 lata instalację w poprzednim samochodzie, w obecnym e39 520 instalował i kalibrował STAG 300-6 Premium wpięty pod OBD, nie wymaga regulacji ,z butlą 66L, pełnowymiarowym korkiem koło wlewu paliwa.

Wtryski HANA, reduktor nie wiem jaki, chyba AC.

Ogólne wrażenia - cena przyzwoita, jakość super, różnica w jeździe między paliwem a gazem - niezauważalna. Byłem tylko na regulacji po-instalacyjnej (wyskoczyła zbyt uboga mieszanka). Obecnie wszystko śmiga idealnie, po regulacji po-instalacyjnej ostatnie 3 miesiące bez najmniejszych problemów, błędów.

Opublikowano
W Grodzisku Mazowieckim jest ogarnięty gazownik, ale niestety południowy zachód mazowsza i trzeba niekiedy 2tygodnie w kolejce czekać.