Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

heh :cool2:

..niektóre auta mają w specjalnym schowku taki fabryczny lejek..właśnie czegoś takiego poszukuje

Edytowane przez Be em wi
Opublikowano

trzeba się namęczyć, włożyć coś cienkiego i odblokować

ja się tak kiedyś męczyłem na stacji za granicą, końcówka była chyba jakaś wiekowa i nie szło włożyć, tzn nie dało się tego zabezpieczenia ruszyć :)

Opublikowano

Zwykłym śrubokrętem odblokujesz wlew, wystarczy nacisnąć w miejscu, gdzie jest blokada. Też jak kolega męczyłam się kiedyś na jednej stacji :duh:

A jak chcesz często tankować z kanistra, to kup odpowiedni lejek.

Opublikowano
Blokady sa dwie...moze raczej chodzi o średnice lejka...jakie fi maja pistolety do ON ?

Dokładnie trzeba mieć lejek ze średnicą jak ma pistolet dystr. :cool2:

Opublikowano

Mi jako lejek służyła zwykła butelka, nie było żadnego problemu.

Pozdrawiam

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Dokładnie tak samo tylko w obciętą butelkę trzeba włożyć patyk do wlewu i wlewasz bez problemu .

A tak wogóle o co chodzi ? Bunia ma być zatankowana zawsze do pełna bo nigdy nie wiadoma jaka przygoda Cię czeka :wink:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
"oszczędności' :lol:

tak....akurat w tym przypadku mam przyjemność sam napełniać banieczkę 30l. za free w zaprzyjaźnionej stacji :mrgreen:

Mi jako lejek służyła zwykła butelka, nie było żadnego problemu.

Pozdrawiam

Dokładnie tak samo tylko w obciętą butelkę trzeba włożyć patyk do wlewu i wlewasz bez problemu .

:wink:

może służyć właśnie jako adapter krótko obcięta..ok butelka butelce nie równa :idea: ..po czym(marka) ta butelka była :?:..przetestowałem 2 butelki i lipa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kup sobie kanister z taką specjalną, dokręcaną końcówką i po problemie. ;)