Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Czy doczekamy do finalu

Jak zrobi to co napisałem wyżej to doczekamy się.Tylko nie wiem czy nam o tym opowie.

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
To raczej "M jak miłość" bardziej pasuje.A też już w ch*** odcinków tego jest. :mrgreen: Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
a jak mam go popuśćić he w sklepie zamówili continentala ale byl za szeroki miał 5 scieźek a powino być 4 po numerze zal sklepu a propo tej na poboczu to pod wawą stoją sztuki i zachecają jak zobaczą e39 a jak u was jest branko? Na rypanko he

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
a jak mam go popuśćić he w sklepie zamówili continentala ale byl za szeroki miał 5 scieźek a powino być 4 po numerze zal sklepu a propo tej na poboczu to pod wawą stoją sztuki i zachecają jak zobaczą e39 a jak u was jest branko? Na rypanko he

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kończ waść, wstydu oszczędź...

Twoje posty nie są nawet śmieszne, to się robi żałosne,

Tydzień zakładać pasek od osprzętu?

O "rypanku" to porozmawiamy jak dorośniesz, myślę że ktoś ci wytłumaczy co to takiego, i że nie ma nic wspólnego z BMW. :roll:

EOT.

Opublikowano

Jeśli ma 5 ścieżek a potrzebujesz mniej to wystarczy założyć i nożem jedną odciąć na pracującym silniku :mrgreen:

Czy jest branko na rypanko? :mrgreen: no nie moge :D z tej str to Cię nikt nie znał. Założysz pasek to sam sprawdź. Ale obstawiam, że do zimy się nie wyrobisz :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Krys, fajne masz spalanie na swoim filmiku w opisie :wink:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
Dzięki :D chciałbym, żeby takie w rzeczywistości było, ale niestety :P Przepływka była do wymiany, cewki i parę pierdół. Po wymianie wszystko ok, wskazówka ekonomizera idzie do końca hehe :D Muszę nagrać drugi filmik i wstawić :D
Opublikowano
a propo tej na poboczu to pod wawą stoją sztuki i zachecają jak zobaczą e39 a jak u was jest branko? Na rypanko he

Dobrze-widać że się prawidłowo rozwijasz,na razie pozostaje Ci jazda na ręcznym.Tylko uważaj żeby pasek nie spadł :mrgreen: :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak będziesz zakładał condoma tyle czasu co ten pasek to nie wiem czy się jakaś podejmie tego wyzwania :lol: i te twoje e39 nie pomoże ,ale wiesz jak byś miał z tym jakiś problem to pisz , pomożemy coś :D

Opublikowano

Jak będziesz zakładał condoma tyle czasu co ten pasek to nie wiem czy się jakaś podejmie tego wyzwania :lol: i te twoje e39 nie pomoże ,ale wiesz jak byś miał z tym jakiś problem to pisz , pomożemy coś :D

:cool2: O kurdę nie mogę hehe http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Hmm tydzień czasu zakładać? Zostawię to bez komentarza hehe

Opublikowano
tak jak wcześniej pisałem myślałem, że najgorszym problemem będzie ślizgający się nowy pasek i inne szopki a tu jednak założenie paska jest największym problemem. W skuterze wymieniałeś już pasek napędowy? Tam dopiero się nagłowisz :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
a tu jednak założenie paska jest największym problemem.

Geniuszem jest :mrgreen:

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Olej z asfaltu nie uciekł to i temat nie zginie :mrgreen:

P.S. Paweł nie za bardzo się rozpisałeś? :D Chłopak pomyśli o spirali jakieś, weźmie jakąś sprężynę z garażu, pasującą na trzpień i się ździwi po 9 miesiącach hehe :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Organizm kobiety to niczym BMW-skomplikowany i do końca nieodgadniony.

I czasem lubi się pieprzyć :mrgreen:

If you know, what i mean :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Panowie jak banów za ten temat nie dostaniemy to dobrze będzie :cool2: . Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Hmm a za co bany koledzy? Temat bardzo pouczający i wesoły. Można odpocząć i pośmiać się. Bo jutro znów poniedziałek.

P.S. Cichy czy już dobrze :?: Wiesz o co mi chodzi.