Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielka prozbe, czy ktos z was zna moze to autko:?:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C794913

albo moze jest tu ktos z jarocina lub z okolic kto moglby zerknac fachowym okiem

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

zaliczylem ostatno kurs do rzeszowa i bylem zawiedziony i wsciekly. poza tym szkoda mi czasu i kasy na takie "bezproduktywne" wypady po 3xx km.

Opublikowano

kurcze juz myslalem ze bryka zginela czy cus :duh:

no ja za swoja troche swiata przejechalem.....300km to nie jest duzo

musisz toche pojezdzic rozejrzec sie porownac

Opublikowano
Autko naprawde niezle sie prezentuje :mrgreen: sam chetnie zamieniłbym sięza dopłata oczywicie na swoje 1.6... ciekawe czy sprawne i czy autentycznyprzebieg?? :?:
Opublikowano
Zadzwoń do gościa i zapytaj czy podjedzie do Poznania, to ją obejże bo na wyjazd do Jarocina czasu raczej nie znajde :| Jeśli sie z nim dogadasz - daj na Priv. A tak wogóle to taki kolor był w oryginale ?
Opublikowano
jak juz bedziesz w lancuciee ogladac tamto to mozesz zagladnac do rzeszowa i moje ogladnac :8) ale ja swojego za 14 nie oddam :P
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

O ludzieee!!!!

fajny sprzet..zebym dzis wiedzał..zebym nie kupil swojej wczesniej...wziałbym kase do kielni i pojechal od razu objerzał i kto wie, mozebym kupił...

Sliczny kolor, ciekawe jak silnikstan wewnatrz jest K, bez wiekszych uszczerbków...No ale nie ma co sie spodziewac rewelki po 211 tys km..

pozdro i to tylko zza 14 tys...

A ten kto nie odda za 14 tys tego auta, to nigdy go nie przeda..Rynek rządzi-czy tego chcemy czy nie...

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano
A to niby ile jest kilometrow z Wawy do Rzeszowa - 7 tysiecy - czy co :?: :shock:

300km to nie duzo i moim zdaniem warto zadrzucic taki przebieg aby zdobyc wysnone autko...bo czym jest to 300 km przy przyjemnosci z jego posiadania!!!???

Moj kolega z Białegostoku udał sie do Zgorzelca (Niemcy/Polska) po swe Białe BMW i nie zawiodł się. zawiodły go koszty utrzymania i sprzedaje 320i z 1992 r. stan--błysk i silnik i wnetrze..cena ok 12 tys.

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano
Zjechanie tylu kilometrów ile podajecie, to pryszcz. Ja zrobiłem ponad 2000 km oglądając w kraju różne modele E30 Cabrio :cool2: A jeździć zawsze warto :mrgreen:
Opublikowano

siemanko

"lagadula" zadzwonie do goscia i postaram sie go namowic. jesli mu zalezy na sprzedazy to raczej nie powinien miec nic przeciwko. no i napewno dam ci znac........................

"ukasz" owszem prezentuje sie ladnie, nie ogladalem jej bo szczerze mowiac szukam czegos nieco tanszego :(

owszem jezdzic warto, tylko jestem niestety w takiej sytuacji ze niestety mam nezbyt wiele czasu i dlatego tez zwrocilem sie z prozba o pomoc.

Opublikowano

a szkoda że jej niewidziałeś Roberto...bo widzisz ona sie wydaje interesująca dla mnie :oops: więc myśałem że może znzasz...

a podejżewam że się najeździsz za czymś dobrym, podobnie jak ja :mrgreen: ... jak spedawałem swoją 316 to gościu 500km jechał po nią...ja narazie jeszcze na d.. siedze ale niedługo trzeba będzie "aktywnie" szukać...

powodzenia w poszukiwaniach... :cool2: